Klubmenü
Horgászfotók
Beszámolók-élmények
Szerveződő horgászatok
Pecatárs kereső
Fórum
Zsákmány
Előző fotópályázat végeredménye
Apróhirdetés
Hirdetések
Hirdetés feladása
Keresés
Saját hirdetések
bogrács
Leves
Sült
Egytálétel
Recept beküldése
Több recept »
Klubélet
»
Legfrissebb beszámolók
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).
Ha nem vagy tag, itt
regisztrálj
!
Jelszóemlékeztető »
Nyitó oldal
Klubélet
Horgászvizek
Fórum
Adok-veszek
Regisztráció
magazinban
mesterfokonban
webáruházban
fórumtémákban
horgászvizekben
pecatv-ben
hírekben
pecapontokban