Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
dk742013. 06. 19. 21:51:31
dk74
Copfi!
Most egyet kell veled értsek... :)
copfosh2013. 06. 19. 19:29:38
Sajnos a norvég cserediákok nagyon szeretik a vashulladékot értékesíteni.
Ha netán agyonvernétek őket, hát bátran.
Mint tolvajokat nem sajnálom. Mint embert? Legalább több oxigén jut nekem.
Pergetofan2013. 06. 19. 19:20:48
Pergetofan
Én a helyedben értesíteném őket, mert ahogy láttam a ladikodat, azt nem viszik el egyhamar.
Lehet csak fentebb-lentebb viszik néhány kilométerrel, és ott használják, miközben jóízűet röhögnek a markukban (az elvetemültebbek át is festik) . Talán még 1-2-napig dekkol a környéken amíg eltudják szállítani.
Egyébként a faladikok nem annyira kelendőek, lehet csak elvágták "simán" a drótkötelet, mert valaki(k)nek szúrta a szemét, vagy más "helyén" horgásztál.
Én mindenképpen értesíteném a vízirendőrőket, semmibe nem kerül, és azért több mint a semmi!
Az ilyeneket kikellene figyelni, majd egyik este 8-10-en bevárni... Szerintem olyan "élményeket" szereznének a találkozás során, hogy nem felejtenék el egy jó ideig...;)
Sok sikert!!

Üdv..
varju2013. 06. 17. 07:59:59
varju
Milyen "emberek" vannak,hol tart a társadalom --tavaszi felújítás után ellopták a csónakom amire keservessen összegyűjtöttem a pénzt.A dunaújvárosi szabadstrand zsilipnél volt kiláncolva több csónakkal együtt. Állítolag nem csak az én csónakom tünt el.Ha valaki hallot ezekről a dolgokról ossza meg velem legyenszíves, ugyanis elötte is folyamatos rongálási esetek is voltak a környéken.El kell kapni valahogy ezeket.Többször láncokat, horgonyokat, leszúró karókat vittek el a csónak meg megy a szabad útjára.Elmegy az ár ,motor van, csónak nincs csak keserű száj íz.(vizí rendőrség értesítésének nem sok értelme lenne.)