Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
DaniFAC2013. 01. 27. 13:02:27
DaniFAC
Pisztrangasz teljesen igazad van a túravezetéssel kapcsolatban!De a beszámoló alapján nekem nem elsősorban a túravezetés hiánya volt a legszomorúbb hanem a lehúzás!Természetesen örülök neki,hogy neked ilyen jó tapasztalataid vannak!:) Szerintem így kell ezt csinálni....mindenki szépen leírja a jó és a rossz tapasztalatokat és akkor a magamfajta érdeklődő eltudja dönteni,hogy hova hogyan miként:)
Pisztrangasz2013. 01. 26. 11:02:47
Pisztrangasz
DaniFac!

Néhány átvert Horgásztárs kalandjából nem lehet levonni a következtetés keressetek olyan túravezetőt aki ismeri a Deltát és nem fogtok csalódni, nekem minden egyes túra nagy élmény volt.
Pisztrangasz2013. 01. 26. 10:59:33
Pisztrangasz
Sziasztok .

Nagyon sajnálom azokat akiket átvernek:(de a duna-delta nem pár m2km -ből áll.és hogy döglött tehenek úsznak az mindennapos hisz ott élnek a szigeteken magukra hagyva.
A lényeg az amit le szerettem volna írni ,hogy nem olyan szervezésbe kell menni aki nem is ismeri a Deltát. mert akkor biztosan porul jársz.
Nekem volt szerencsém 7 alkalommal is részt venni a Duna-deltai horgász túrán és még nem bántam meg egyszer sem. Szép a Delta és szép halakat ad ha tudjuk ,hova és kivel kell menni.

Üdv Sporik
DaniFAC2013. 01. 24. 16:00:36
DaniFAC
Köszönöm szépen ezt a beszámolót nagyon tanulságos volt!nyárra tervezünk egy kisebb pecatúrát egy cimborámmal de így már biztos nem ide megyünk!
SiposAspius2012. 11. 29. 06:39:59
Üdv a póruljártaknak! Barátaimmal tavaly októberben voltunk kinn, mi is pont ugyan így jártunk!Mi mérgünkben egy nappal korábban el is jöttünk.Az egész egy óriási átverés!Visszaérkezésünk után írtam egy terjedelmesebb "figyelmeztető"írást több horgászújságnak is, de sehol nem jelentették meg.Egyedül a Haldorádó honlapján lehet megtalálni.
Sajnos ezek szerint még mindig vannak akiket megtud vezetni az a Chilia Fénye csapat.
horla2012. 10. 13. 13:43:29
horla
Hali
Mi három éve voltunk ugyanitt,de egy másik panzióban(Solunar),a szállással,ellátással,benzin elszámolás,stb.nem volt semmi gond,de sajnos a horgászlehetőségek katasztrófálisak voltak.Minimális információ..(ott a csónak, menj amerre látsz)a jónak látszó helyeken varsa varsát ér a csatornákon keresztbe feszített eresztőhálók, a főmederben több száz méter hosszú fenékhorgok,kosz mocsok mindenhol..egy hétig kerülgettünk egy vízbefúlt tehenet az egyik csatorna bejáratánál talán még most is ott hever....A kövezésen pergetve esténként tömény disznótrágyabűz..(az ukránoktól jön állítólag..)az egész út" a nagyon megbántam" kategóriába tartozik.
üdv:Horla
dekkerm2012. 10. 13. 13:10:01
Go west!
feketesuger2012. 10. 12. 14:24:12
feketesuger
Sziasztok!

Mi szerencsésebbek voltunk! A horgásztársam hirtelen jött családi "körülményei" miatt nem sikerült kijutnunk.Természetesen időben jeleztük, hogy valószínűleg nem tudunk utazni. A kettőnk előlegéből az egyiket sosem láttuk viszont.... Ment a fejlesztési alapba :(
Üdv,

Ui: Valaki felbuzdulva az itt elhangzottakon igazán írhatna valami pozitív kritikát. Akkor a nagy számok törvénye alapján hihetném azt, hogy sok száz elégedett ügyfél közül Nekünk nem jött össze....(Nem fizetett fórumozóra gondoltam.)
Pusztaigyerek2012. 10. 09. 11:00:25
Pusztaigyerek
Ja, és amikor beszállítottak az érkezéskor, 2 srác a kis csónakkal kellett, hogy saját maga behajózzon. Útközben elvitték véletlenül egy helyi horgász zsinórját és botját, így az rendőrt hívott és oda kellett adnia a saját harcsázó felszerelését, mert majdnem megverték őket. A rendőr ezt végignézte.
Pusztaigyerek2012. 10. 09. 10:58:48
Pusztaigyerek
Szia Zoli! Érdekes, mi 8-an 2011 szeptember elején voltunk itt és betűre ugyanezeket a problémákat tapasztaltuk. Nagy csalódás volt sajnos. A honlapról és Kótáék HIT kiállításon hallgatott személyes beszámolóiból azt hittük, hogy a paradicsomba megyünk. Sajnos minket is lehúztak a benzinnel, nem volt reggelre megtankolva a csónak, mi is lerohadtunk kint a nagydunán stb. Hazafelé 6 órát vártunk arra a román tapló motorcsónakosra, hogy kivigyen 50 EUR-ért. A plusz az egészben, hogy normális halat sem fogtunk az 1 hét alatt. A kis csernovkára jártunk ki, ott igaz, hogy este beindult a süllő és a hari, de sajnos nem akasztottunk nagyobbakat. Arról nem is beszélve, hogy a legjobb sügeres pályának kikiáltott csatorna (sulimanea kanális) 50 méterenként volt keresztbe hálózva. Üdv,