Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
admin2012. 12. 07. 13:52:50
admin
Szervusz Dunai!

Milyen böngészőt használsz?

Üdv
Dunai2012. 12. 07. 12:58:00
Dunai
Tisztelt Admin.

Azt feltételezem, hogy történt valami módosítás a szerveren, mert nem tudom megjeleníteni az ablakszerűen felugró képnagyításokat a peca.hu-n. Mivel én nem módosítottam a saját gépem megjelenítés-beállításait, tőletek várom a vizuális helyzetem javulását. :-)

Üdv. Dunai
m6107072012. 12. 04. 16:49:13
m610707
Zsákmány - módosítást hogy lehet végrehajtani? (A zsákmányoknál kérem törölni az Amur táblázatból a feltöltésem, elnéztem a halfajta megadást.) Köszi!
Lombrago2010. 11. 04. 10:37:44
Lombrago
Sziasztok!

Valahol én is ezen az állásponton vagyok. Akiket tanítani kell a jó ízlésre, azok tanuljanak belőle, akik meg szándékosan rongálják az oldalt, azokkal nem szabad foglalkozni, majd továbbállnak. Esetleg olyat el tudnék képzelni, hogy a regisztrált és nem regisztrált felhasználók szerint látható, illetve nem látható valakinek a fotója, mondjuk az átlagpontszámok alapján. Egy ide tévedő nézelődő a felhasználók döntése alapján látja, illetve nem látja az adott képet. Regisztráció után persze szembesülne vele és ő is dönthetne akár a fotó sorsáról.
Egyéb ötlet még a fotók szabályozására, ha a feltöltő dönthetne a hozzászólások létéről saját fotója esetében. Továbbá egy alkalmazás is jól jönne, ha hozzászólás érkezik egy fotómhoz, akkor jöhetne arról egy üzenet, ide vagy megadott e-mail címre. Ezek mind olyan ötletek, amik nem gátolnák, sőt inkább érdekesebbé, egyszerűbbé, felhasználóbarátabbá tennék az oldalt.
A trágár szavakat is ki lehetne védeni, egy alkalmazás behelyettesít egy megadott szót helyette. Sok helyen jól működik, nincs visszatartó vagy eltántorító ereje, esetenként megnevettető, de mindenképp kultúrált maradna az oldal. (anyázni a vízparton is lehet)
Tudom, ötletből sokféle van, majd az valósul meg, amit az üzemeltetők akarnak. Én ezeket látnám szívesen az oldalon.;)
tothgyorgy2010. 11. 03. 23:04:52
tothgyorgy
Szerintem a peca.hu úgy jó, ahogy van. Egyre több ember jön rá, hogy a kíméletes bánásmód nem is olyan rossz dolog, hogy egy fénykép a fogásról nem valami szép, ha a konyhában készül. Ezeket a képeket nem törölni kell, hanem a készítőt megpróbálni a helyes útra terelni. Ez pedig nem az üzemeltetők feladata, ők megadják a lehetőséget mindenkinek, nem úgy mint más oldalak.
SzKrisztian2010. 11. 03. 22:58:02
A franc se tudja. Majd a portál üzemeltetői eldöntik, hogy mit is szeretnének tenni a továbbiakban ezzel a témával kapcsolatban. :)
SzKrisztian2010. 11. 03. 22:53:50
Van valami abban, amit mondasz, de azok, akik korábban szándékosan töltötték fel a provokáló fotókat, azokat nem valószínű, hogy meg lehet győzni, hogyan viselkedjenek. Mondjuk, aki tényleg nem provokálási szándékkal tölt fel képeket, azokat lehet, hogy tényleg meg lehet győzni.
lumpenspinner2010. 11. 03. 22:30:44
lumpenspinner
Ezzel elvesztené az egyik varázsát az oldal,szerintem.Tolja fel mindenki amit csak jónak lát,és ha észérvekkel meggyőzhető az illető,hogy ezt talán így mégsem kellene(amire volt már példa),akkor máris megérte a site újjáélesztése.Azzal,hogy azonnali moderálásra kerülnek/kerülnének a gusztustalan képek,maga a jelenség(állatkínzás,stb...) nem fog megszűnni,legfeljebb hasonlatossá válna egy másik oldalhoz,ahol látszólag(!) minden szép,és jó,közben meg... Nyilván,a szépérzékünknek jót tenne a moderáció,de azért vannak itt árnyoldalak is,amit jelenleg egyetlen oldal sem akar(nem mer?) felvállalni.Ráadásul,és nem utolsó sorban,a látogatottság szempontjából sem mindegy,hogy akár egy provokatív kép miatt kialakult vita miatt hányan tekintenek vissza nap,mint nap a weboldalra.:)
SzKrisztian2010. 11. 03. 21:50:32
Abban igaza van ImreLCnek, hogy nem kellene engedni, hogy mindenféle képet fel lehessen tölteni az oldalra. Mert korábban igen sok olyan kép került fel ide a portálra, amik sokakban indulatokat váltott ki. Szerintem az egy jó megoldás lenne, ha a szabályzatban külön le lenne írva, hogy pontosan milyen típusú képeket lehet feltölteni ide a portálra, miket tartalmazhat és miket nem. Pl.: fára felkötött vagy felkantározott hal, felkoncolt hal, lakásban fotózott hal, vagy ahol egyértelműen látszik, hogy szabálytalanul lett kifogva, ahol kínzás jelei látszanak stb. Szerintem még a nem horgászattal kapcsolatos képek is törlésre kerülhetnének. Ha bármelyik pontnak is ellent mondana a kép, akkor törlésre kerülhetne.

A szép, igényes képek a színvonalat nagyban meghatározzák, ráadásul rengeteg idétlen vita is elkerülhető lenne. A nem ide való szavakról nem is beszélve.

Nem hiszem, hogy hülyeség lenne.
ImreLC2010. 11. 03. 18:31:17
ImreLC
Ja!!
Tisztelet a kivételnek!!!
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »