Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
ketpoi2009. 06. 23. 08:13:39
ketpoi
mostmár ott van.köszönöm!
ketpoi2009. 06. 13. 07:02:13
ketpoi
Tisztelt Peca.hu!
szeretnék a lapról legyesbotot venni de sajna nem látok AFTMA osztályra vonatkozó jelölést.az pedig nem utolsó egy legyesbotnál.de lehet hogy csak az én figyelmem kerülte el.de szerintem nincs ott.
köszi
faro2009. 06. 11. 17:17:57
faro
Kéne pár moderátor ide is.
Akik kidobják a nem idevaló horgászképeket mint pl a balinos.
Sok kis tahót meg bannolják(pár napra/örökre) vagy legalább törlik a kommenteket.
Igaz odaát kék oldalon sokszor elegünk van a modikból...:-)))
SkeletorOne2009. 06. 11. 16:41:41
SkeletorOne
Naja, demokrácia. Ez olyasmi szituáció, mint ha nekem a kertembe valaki egyszercsak belesz@rna, de nem takarítom el, mert hát demokrácia van és mindenkinek jogában áll a kertembe üríteni. Gondolom én, ezzel majd milyen jófej leszek. Igaz, az arra járók, akik észreveszik a végterméket, csak annyit szűrnek le, hogy fúj degusztustalan, milyen igénytelen ennek a kertnek a gazdája. Eközben a tulaj verheti a mellét, hogy ő milyen rendes, mert nála mindent szabad. Eközben egyre többen járnak a kertjébe a kevésbé kulturált egyének, egyre több lesz az ürülék(mert ugye ebbe a kertbe szabad..), míg végül a kertben már nem látni az értékeket, csak egy nagy sz@rkupacot. Célravezetőnek tűnik...
Maistro2009. 06. 11. 16:11:55
Maistro
Én egyszer fölszólaltam ez ügyben. Lehurrogtak..Mondták:ezért szeressük ezt a lapot....Demokrácia....
victor072009. 06. 11. 15:59:20
Látom nem én vagyok az első, aki moderátorért kiállt!
Igen is moderálni kell azt aki nem tud megfelelő hangnemben írni,nem a témával kapcsolatban ír...stb
Azt veszem észre, odáig jutott az oldal látogatóinak egy része,hogy bármilyen téma kapcsán automatikosan indul az anyázás.
Nem hiszem, hogy ezt nem lehet megállítan....

üdv.: victor
bogyo2009. 06. 10. 15:31:46
Ha szabad megjegyeznem: Teljesen mindegy, hogy egy adott tartalmat ki, milyen célból tett fel az oldalra, azt a látogatók nagy része az oldallal fogja azonosítani. Ez igaz a nehezen minősíthető fotókra és igaz a gyalázkodó, értelmetlen, a tárgyhoz nem tartozó hozzászólásokra egyaránt. Innentől kezdve az üzemeltető eldöntheti, vajon szeretné-e megtartani ezeket a tartalmakat.

Úgy veszem észre, hogy a peca.hu is eljutott a "fejlődésnek" egy nehezen tolerálható állapotába. Abba, amikor a látogatók száma elért egy olyan kritikus tömeget, amikor az elmeháborodottak, a magukat szórakoztatók, a vihogó alig-tizenévesek (kérem, csak akinek inge, az vegye magára...) kezdenek túlreprezentálttá válni, néha nehéz tőlük normálisan használni az oldalt. Számos weboldalon végignéztem már ezt a folyamatot. Nem egyszerű. Előbb-utóbb szükséges lesz valamiféle moderálás, ha az üzemeltető meg kívánja őrizni az oldal valós arcát. Sok sikert!

Egy másik, itt többek által kevéssé kedvelt horgászoldalhoz való kötődésem ismert. A fentiek ettől függetlenül őszinte aggodalmat tükröznek. Tényleg.
SkeletorOne2009. 06. 09. 17:54:32
SkeletorOne
Ennek az oldalnak van egy hatalmas hibája. Azt sem moderálják, amit muszáj lenne. A ló túloldalára sem szabad átesni persze, mint más oldalakon, de az minimum elvárható, hogy az elmúlt napokban megjelent ordenáré hozzászólásokat úgy töröljék, mint a sicc... Felháborító az az alpári hangvétel amit itt egymással szemben néhányan megengednek. Könyörgöm, olvashatja ezt az oldalt kisgyerek is! Fellép egy újonc az oldalra és mit lát? Semmi mást csak tömény anyázást... Nagyon kulturált, tényleg... Valószínűleg emeli az oldal színvonalát... Én már kezdek rosszul lenni tőle, de komolyan... Az ég szerelmére, horgászok vagyunk! Próbáljunk már meg ehhez mérten kulturáltan viselkedni...Időszerű lenne végre, hogy az oldal üzemeltetői észbe kapjanak és figyeljenek az ilyen esetekre, hogy ne történhessen meg hasonló. Könyörgöm, ne jöjjön senki megint azzal, hogy de ha nem itt, akkor máshol hallunk vagy olvasunk ilyeneket. Azért, mert máshol esetleg ez trendi, attól még ez az oldal odafigyelhetne ilyenekre. (megjegyzem, talán a cset.hu-n még eltűrik ezeket a hangvételeket, más fórumokban már igen ritka...)
pistike2009. 05. 25. 16:57:33
pistike
pistike2009. 05. 19. 16:30:39
pistike
Hát szerintem ezt nem kellett volna így ide benyomni, legalábbis a címet biztosan nem.
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »