Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
Prot2009. 05. 19. 12:36:16
Prot
Kérem az oldal üzemeltetőjét, hogy valamilyen fajta bejelentéssel éljen a hivatalos szervek irányában, az elmúlt napokban feltöltött képek kapcsán. A képek és a feltöltőjük által csatolt hozzászólások kimerítik a szabálysértés (vagy bűncselekmény) fogalmát, így ha jól tudom a felhasználói adatokat a peca.hu kiadhatja a rendvédelmi szerveknek. Köszönöm!
carpesz2009. 03. 03. 22:57:13
Szia Admin!!

Szerintem nem gondoltad komolyan amit a nevelési témáról írtál,mint ahogyan én sem a "lövöldözős" elméletemet.Valahogyan kellene egy arany középutat találni,mert van olyan.Frankó az oldal,kár elcsúfítani az említett fotókkal.

Üdv Carpesz
Csocsocx2009. 03. 03. 09:31:36
Szép Napot!

Csak annyit kérdeznék, hogy a Galériában szerettem volna feltenni Az Ezerjó Major horgásztóról képeket és nem találtam ilyet.
Megoldható lenne, hogy be kerüljön a listára?

Fejér megye/Ezerjó Major Horgásztó - Mór

Bövebben: http://www.ezerjomajor.hu/index.php?P=6

Előre is köszi.

Üdv: Csocso
admin2009. 02. 23. 21:03:04
admin
Szervusz carpesz!

"Egyébként írtam az egyik srácnak itt a fórumon,aki kérésemre levette az egyik ilyen kompromittáló képet.Talán Ő elgondolkodik,és remélhetőleg nevelő hatással is volt rá."

Örülök, hogy sikerrel jártál! Ezek szerint mégis csak volt értelme, hogy fent hagyjuk azt a képet.

"Demokrácia!!Akkor bárkit csak úgy a demokráciára való hivatkozással lelőhetek??Mert ez majdnem olyan.."

Azért egy kicsit erős ez a párhuzam! :)

Üdv
carpesz2009. 02. 23. 18:12:08
Drága Admin!!

Köszönöm,hogy legalább válaszra méltattatok.(volt rá példa,hogy más oldalon még eddig sem jutottam el).Nem értek egyet azzal,hogy az említett fotóknak nevelő hatása lenne.Csupán anyázásba megy át az egész(ez nevelő??),ahelyett,hogy már az oldal moderátorai ezt megelőznék,mitöbb jobb belátásra bírnák a halak szeretetével nem bíró pecásokat.Itt nem azokra gondolok,akik pár darabot elvisznek és esetleg egy jó ebédet készítenek belőle(hozzáteszem nem a 10 kg-osokból).Egyébként írtam az egyik srácnak itt a fórumon,aki kérésemre levette az egyik ilyen kompromittáló képet.Talán Ő elgondolkodik,és remélhetőleg nevelő hatással is volt rá.Demokrácia!!Akkor bárkit csak úgy a demokráciára való hivatkozással lelőhetek??Mert ez majdnem olyan..

Üdv Carpesz
admin2009. 02. 23. 15:52:43
admin
Szervusz Carpesz!

Mint azt már többször jeleztük, nem kívánunk ilyen esetekben fotókat törölni. Ez a honlap a demokrácia jegyében üzemel, mindemellett az ilyen feltöltött fotókra sokszor olyan vélemények érkeznek, amelyek kritikusak, tehát mint olyan, nevelő célzattal is bírnak.

Üdv
carpesz2009. 02. 23. 15:25:22
Üdv minden fórumozónak,sporttársnak!!

A weboldal üzemeltetőihez lenne igazából kérdésem,kérésem.Mivel nem találok elérhetőséget)lehet,hogy csak figyelmetlen vagyok??),ezért írok ide,szavaim talán sokak egyetértésével meghallgatásra kerül.

Tehát!!! Egyre több,az ide feltöltött,egyes fotók miatti felháborodás,melyeken abszolút a halakkal való kíméletlen bánásmód látszik.Megkérem sok száz jóindalatú,jóhiszemű és nem utolsó sorban a halakat,természetet szerető Emberek,horgászok nevében a weboldal szerkesztőit,hogy a fotókat "moderálják",ne engedjenek oda nem illő képeket feltenni az oldalukra.A weboldal üzemeltetője(ha jól vettem ki) a Rapala-Eurohold ZRT,melytől azért többet vártam,komoly ismert cég révén az egyik feladatuk lenne az üzleti érdekeken kívül a (most lehet hogy hülyén fog hangzani) a népnevelés egy pozitív,a nyugati országokban már évtizedek óta működő irányba.Mielőtt bárki a torkomnak ugrana,elszeretném mondani,hogy nem sajnálom a halat senkitől sem,bár egy bizonyos határt már húzni kéne mindenkinek.Köszönöm a megértéseteket,és hogy szántatok pár percet a véleményemre.

Üdvözlettel Böhm Gyula(Carpesz)
pip2009. 02. 10. 23:32:14
köszönjük. amit lehet, azt manuálisan korrigáljuk.
azokhoz a helyekhez, amikről nincs elég infó, néhány adatot automatikusan generál a rendszer, a hiba kijavításán dolgozunk.
üdv
pip
bqmester2009. 02. 10. 23:19:36
Sajnos eljesen hibás adatok találhatóak a Vargaszegi és a Kiss Jánosé nevű holtágról. Bq
http://www.kuruczhe.tvn.hu
Ladik2009. 02. 02. 11:32:09
Szervusz Admin!

Én türelmes vagyok! Addig is jó tevékenykedést!
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »