Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
nagycs2010. 01. 27. 21:34:17
nagycs
Sziasztok!

„3.6. A duók két főből állnak, segítő nem állhat rendelkezésükre. Egy, versenyengedéllyel rendelkező tartalék azonban igen. Ennek személyét a versenyre való nevezéskor kell megnevezni.”

Érdemes a szabályzat e pontját figyelmesen átolvasni. Amennyiben minden marad így, (nem változik a kiírás) három emberből kettő, könnyebben meg tudja oldani a részvételt.? Remélem jól értelmeztem!

üdv: Nagy Csaba
zsolt111112010. 01. 03. 18:22:59
„Az egyik versenyző késése nem önhiba volt!Nem mindegy!”

„Amennyiben rendszeresen követet az eseményeket már észre kellett volna venned, hogy az a szándékos hiba Ladányi-Ponyi páros mellett szólt!”

Fentebbi szavakból pontosan lejönnek mennyire „szeretted – szerettétek” volna a kitiltott páros indulását.

-Tudod ez úgy történt, hogy az elmaradt tagja a párosnak csakazért is, direkt hozta hátrányba a csapatát. - Mert tudta, hogy kevesebb emberrel és fele felszereléssel, hátrányból is alázni tudják az elindult csapatokat az akkori fordulóban.)))):-)..

(egyébként tényleg sz@r lehetett az érzés a többi csapatnak…esetleg nem csak az induló csapatoknak?)

Üdv,
Zsolt
nagycs2010. 01. 03. 16:25:06
nagycs
Kedves Novi!

Amennyiben rendszeresen követet az eseményeket már észre kellett volna venned hogy az a szándékos hiba Ladányi-Ponyi páros mellett szólt!

Tiszta a lelkiismeretem!

E miatt ne induljak versenyeken?

üdv:Nagy Csaba

Nem vita indítónak szántam csak reagáltam a hsz-ra.Ezennel végleg lezártnak tekintem részemről a 2009-ea O.B.-t.Akinek ezek után kérdése merül fel, vagy nem kísérte végig az eseményeket vagy ....!

Garfield2010. 01. 03. 12:17:42
Garfield
Olyan Déjá vu érzésem van.
Lehet hogy ezt már olvastam egy másik oldalon régebben?
Carpos2010. 01. 03. 12:08:00
Urak!
Ha esetleg valaki nem tudná,a szalay elnök miatt nem indulhatott L.T és társa.Ő vétózta meg az indulást.Nagy Csaba tett javaslatot,és abban szerepelt L.T!!
Egyébként a szabályzat szerint ki kellett volna őket zárni,tehát semmiképpen nem indulhattak volna a Vb-n.
Még mindig nem értem miért Nagy Csaba viszi el a balhét sok ember szemében?
Vegyétek már észre,hogy amíg szalay a mohosz elnök,addig a pontyosok
nem fognak érvényesülni.Bár ne legyen igazam.
Novi2010. 01. 03. 11:49:34
Novi
Korán nyomtam entert :( folyt...
Ismereteim szerint a nemzeten belüli lebonyolítás nem korlátozza /szabályozza?/ a nemzetközi szervezet.
Ezért az országon belüli feltételeket /akár a nevező csapatok számát/ a honos szervezet /jelen esetben a szövetség?/ határozza, határozhatja meg, akár az ovhb-n keresztül is.
A lényeg, hogy a nemzetközi megmérettetésre legalább 5+1 fő legyen hivatalosan megjelőlve, nevezve...
Szerintem.
Novi2010. 01. 03. 11:35:59
Novi
F.I.P.S.e.d.
NEMZETKÖZI ÉDESVÍZI SPORTHORGÁSZ SZÖVETSÉG
A NEMZETKÖZI CSAPATVERSENYEK
HIVATALOS SZABÁLYZATA

3. A CIPS-hez tartozó valamennyi nemzet egyetlen egy csapatot indíthat; egy csapat 5 horgászból áll, egy tartalék pedig az első sorsolást megelőzően nevezhető.
FTibi2010. 01. 03. 10:57:08
FTibi
Nemzetközi szabályzat szerint hány csapat szükséges egy forduló szabályszerű lebonyolításához?
Novi2010. 01. 03. 09:17:25
Novi
Azért valljuk meg, elég érdekes felfogás az, hogy valaki csk-ként "szándékosan" hibázik, oszt néhány hónap elteltével azért lobbyzik, hogy 'tisztalelkületű' résztvevőként indulhasson akár országos, akár világversenyen.
No, megnézem magamnak azt a kapitányt, aki ilyen vallomás után ezt bevállalja... báááár, vannak még 'csodák'...
>;-))
zsolt111112010. 01. 03. 09:02:03
„Én viszont szándékosan hibáztam mert tényleg azt szerettem,szerettük volna hogy ott legyenek a V. B.-N!”

Hali.

Nem hibáztál, csak kevés voltál.))))

Akkor ezek szerint ez a kollektív nagy „szeretet” mutatkozott kevésnek, hogy Ladányiék elindulhassanak a VB-re?
:-)
Üdv,
Zsolt

1 | 2 | 3 | 4 | 5 tovább »