Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
xkriszx2008. 03. 15. 17:57:52
Szia Zoli!

Köszönöm a gyors választ. Tényleg jobban megéri ez a bot. Mert a Catana
light feedernél alig kerül többe, és valóban egycsapásra megoldódik a feeder és a picker vásárlás. Egyébként a másik két Shimano feederem mellé tervezek egy ilyen finomabb pálcát is. Valószínű hogy inkább ezt választom.

Üdv.:
Szabó Krisztián
(xkriszx)
kzoli2008. 03. 15. 17:11:47
Üdvözöllek Xkriszx !

Nekem jutott a multi light- medium bevizsgálása. Alkalmas a vékony előkékkel való horgászatra, értelemszerűen nem a legvastagabb 2 oz -s spiccel.A teszt során 0.12- es előkével ez említett spiccel fogtam vele két kg körüli pontyokat. Egy pillanatig sem volt veszélyben a zsinór. A lágyabb spiccekkel a 0.10-es esetleg megkockáztatom ha könnyű a kezed a 0.8- as előkével is működik. Jól jársz vele , mert felár nélkül lesz egy pickered is. Ha berakód a toldó tagot hihetetlen módon nem lágyabb, taknyosabb lesz a bot, hanem merevebb és lehet vele kicsit keménykedni. Nyilván, belátásod szerint döntesz én ennyit tudtam segíteni.

Görbüljön! Szia !
Kovács Zoltán
xkriszx2008. 03. 15. 11:24:31
Szaisztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a bot mennyire lágy. Alkalmas e az egészen vékony (0.10-0.12-es) előkék használatához úgy, hogy nem szakítja el azt a bevágáskor. Kinéztem magamnak egy Catana 3.35-ös light feedert, gondolom az a bot nagyjából hasonló lehet a multi feederrel, de eddig még nem volt a kezembe. Ezt csak azért kérdezem mert szeretnék venni egy igazán lágy fédert, de nem pickert, és ez a bot az egyik kiszemelt.
Üdv.
Krisz