Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
SkeletorOne2010. 02. 17. 21:09:40
SkeletorOne
Vili! Kevin Van Dam nem ért rá??? :)
flyfish2010. 02. 17. 21:04:05
flyfish
Honnan tudod, hogy nyernétek? Előre levajaztátok? Az új társam Mike Iaconelli névre hallagt. Remélem nem baj, hogy külföldi :-)
Wattila2010. 02. 17. 20:39:17
Wattila
Sajnálom Vili, hogy nem csinálod végig...persze akkor a végén halálra szekálnálak:)))
Tényleg, kivel indulsz, mert a párcsere most nem játszik?
flyfish2010. 02. 17. 16:32:11
flyfish
Lehel úr!
Ha jól emlékszem én voltam kölcsönben nálatok, nem pedig fordítva :-) A kabócádat várom!

Bali!
Tudom, hogy nincs benne, de attól még megyek. Eddig sem a Rapala miatt jártam oda. Nekem mindegy ki a generál szponzor.
vbali2010. 02. 17. 16:12:55
vbali
Flyfish!
Csak a félreértés elkerülése végett:
A Tiszaroffi ill egyik Mátrai pergetők által 2010-ben rendezendő verseny sincs benne a ROPB 2010-ben.
;)
wobbleres2010. 02. 17. 16:07:40
Kedves Flyfish!

Sajnos csak a múltbeli szép emlékek vezérelhetnek,mert a Feri többet nem ad kölcsön ,úgyhogy jelentősen lecsökkennek az esélyeid.:-))) De azért nálunk a barátság nem kapca,kapsz egy-két jó fogós kabócát,hátha azzal menne....
Somefire2010. 02. 17. 15:58:22
Somefire
Mivel a Balatonon az időjárás lehet a legnagyobb probléma, szerintem meg kéne kérdezni a katonai meteorológiát, hogy az elmúlt évtizedek alapján melyek tűnnek a legnapsütésesebb és szélcsendesebb napoknak és ez alapján időpontot választani. Mi több nyári rendezvény (kutyakiállítás, halászléfőző verseny) időpontját is ez alapján lőttük be az elmúlt években :)
Helyszínnek viszont én északi partot választanék. Fűzfői öböl vagy Keszthely környéke. A parti nádasok, hinarasok több lehetőséget nyújtanak. Van lehetőség csukára, nyílt terepen balinra, aki ismeri a medret süllőt is megpróbálhatja.
Vagy lehetne két időpont és így beleférne egy déli és egy északi parti horgászat is. Teljesen eltérő technikákat igényel a két oldal.
flyfish2010. 02. 17. 15:07:43
flyfish
Attila!
Nekem két férfi közt lévő érintésről a kézfogás jut eszembe, de hát kinek a pap kinek a papné. Nekem a lányuk. Komolyra fordítva a szót engem az élő vízi peca érdekel jobbára. A Gál féle tavi csukázáson még agyalok, mert régóta járok oda és varázslatos érintetlen kis vízi világ, mindig magával ragad. A Velence tavi szinte biztos kimarad, mert akkor leszek a Duna- Deltában. A Balatoni is kérdéses, mert ha minden jól megy, akkor éppen Portugáliában leszünk a pisztrángsügér fogó világbajnokságon a japánokkal. A Duna kupára már szerintem Sanyi fel is írt előre. Dávid Feri által rendezett, Tisszaroffi pergető kupára is elugrok. Sok szép élmény fűz ahhoz a szakaszhoz.
Wattila2010. 02. 17. 13:18:31
Wattila
...egyébként van ennek egy pici homoerotikus felhangja, Vili:)
Ebből én kimaradnék(érintésvédelem), de a Janival külön kell egyeztetned:))))
Wattila2010. 02. 17. 13:15:38
Wattila
Sorry pip, látom félreértettelek:)
Jó 5let, dolgozunk rajta, többek között ezért voltam a logó mellett:)

« vissza10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 tovább »