Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
popipro2017. 06. 10. 16:16:12
popipro
Végre akar és próbál is tenni valaki a lehetőségeinek (jogszabályi) keretein belül...
Gondolom akinek nincs rejtegetnivalója a kocsiban azt nem fogja zavarni ha belenéznek. Akinek pedig esetleg a múltban volt "ballépése" annak meg ne essen már rosszul ha jobban megnézik.. Persze van akit nem zavar, hogy a szomszéd lopja azt ami az "ővé" is.
Akikkel eddig én találkoztam halőrök szakszerűen, normálisan végezték a dolgukat.
Vmiért savanyú a leves Nagyváradon...
rapaulo2017. 06. 02. 14:02:56
rapaulo
Nekem csak jó tapasztalataim vannak az ellenőrzésekről. Korrekt, udvarias fellépést tapasztaltam. A sok telepítés mindenképpen a horgászok érdekeit szolgálja. Az ellenőrzésekhez szolgáló eszközök meg, úgy tudom, állami fejlesztés volt.
nagyvarad12017. 06. 01. 10:46:19
KHESZ....? Nincs egy intern. portálja sem (tudomásom szerint) ahol a
horgászok elmondhatnák a véleményüket a KHESZ működéséről. Szerintem-fentről lefelé működő antidemokratikus, hierarchikus a működése,amibe a horgászoknak nincs beleszólása.. Ellenőrei úgy lépnek fel,mint az egykori pufajkások,amihez az FM által jóváhagyott szabályozás maximálisan hozzájárul. Jól tudom (?), hogy helikoptert is kapnak a jövőben az ellenőrzés totális kiterjesztéséhez ? Mindeközben a horgászhelyek kezelésére ,a vizek iszaptalanítására és a túlburjánzó növényzet szabályozására huncut vas se....
Viszont,ahogy a szövetség honlapján olvasható,évről évre fejlesztik a messze túlértékelt ellenőrző hálózat technikai,és jogi kereteit. Tessenek már egyszer összevetni az ellenőrzés kiadás-bevétel egyenlegét....Lehet,hogy ezért kutatják úton útfélen a horgászok autóját,táskáját? Mármint azért azért,hogy behajtható forintok után kutassanak minden nevetséges ,apró "szabálysértés" miatt.