Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
nagyvarad12018. 02. 02. 19:28:49
A lovaglás minden lovon lovaglás.... A lovas minden lovon lovas....
Ha a nagyapám ezt hallaná....
nagyvarad12018. 02. 02. 19:08:26
Minden sporthorgász...? A horgászat már nem sport,hanem ipar... Mi sem bizonyítja jobban,hogy maga a kezelő szegi meg a spot szabályait avval,hogy aki megfizeti a vízkezelőnek és az államnak,az behordhat és helyet foglalhat,aki nem nem fizeti meg az nem hordhat be és nem foglalhat helyet. Pénzért előny a sportban. (Aki megfizeti az 11 est rúghat?) Nesze neked sport. Ezen túl,se szeri se száma horgászokból élő léhűtőnek... Ha csak azt veszem figyelembe,hogy most 3-4 gazdának fizetsz 3-4.szeres összeget azért a területért mely az új h.törvény előtt egy gazdáé volt,máris igazolva van a kereskedelmet igazoló állításom. Miért van ez így...?
Nem azért menekültek magán tavakra sokan,mert bűnözők voltak(biztos volt ilyen is). Sokan azért váltottak magántóra napi jegyet,mert már az állami többe kerül mint a magán.. De ezen túl azért is,mert el akarták kerülni az állami jegy kiváltásával járó kálváriát és a bőröndre való irathalmazt,és a össze vissza szabályozott halfogást... És persze az ortodox ellenőrzéseket,mely kifogatja a kocsidat ,lefényképez és hang , képfelvételt készít rólad ha szabályos vagy ,ha nem vagy szabályos.
A sor nem teles ,de még egy megjegyzést teszek itt a végén. Egy elvétett beírásért 30e.ft ra is büntethet a halőr aki inkvizítori megbízással bír.
Na ezért is menekültek sokan magántavakra.... Ez most bezárult tehát az egyébként törvénytisztelő nem bűnözők előtt is..Vagyis nem zárult be, de fizessen az állami jegyért,miután vizsgázott , amiért szintén fizessen.... És még ezek után merészeli azt mondani a MOHOSZ hogy a horgászás sport és nem ipar.