Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
nagyvarad12018. 06. 01. 14:00:18
A horgászat immár üzlet.... Nem sport...Az üzlet körül pedig sok a naplopó,ingyenélő... Ez a sok senkiházi pedig csinál magának munkát... Bezsebel ezzel is valakiknek a horgászoktól 2200 x 450 e ft ot. Nem elég,hogy az új horgásztörvény apróra darabolta a területeket és egy apró darab ma többe kerül mint a régi nagy együtt. Sok gazdát csinált a kevésből és azt mindet el kell tartani a pecásoknak..Ezen túl -inkvizítorrá képezték a halőröket,melyekből az új törvény tengernyit foglalkoztat extra ellenőrzési eszközökkel.--Drága terepjárók,vízi járművek fegyver,extra mundér.. Falkában járnak ellátni a "feladatot"... Van nap amikor három csapat is kiforgatja az autódat és ellenőrzi a mondva csinált problémát Ráadásul - még összehangolt ellenőrzéseket is folytatnak amikor három fajta halőr,rendőr ,polgárőr , (egész falka)egyszerre jelenik meg a ellenőrizni a fogásodat melynek értéke messze alulmúlja az ellenőrzés ráfordított értékét . Hal KGB...,Ortodox szabályokkal.
És most még ez az idióta Horgász Kártya,mely jól hangzik ugyan ,de ha bele gondolunk,valójában ez nem más,mit feladat munkanélkülieknek drága pénzért... És persze valamely szoftver fejlesztőnek üzlet...Tagszövetségek képviselői....? Mikor kérdeztek engem ezek a sumák alakok...?
pecas702018. 06. 01. 08:01:37
pecas70
A naplót nem kel vezetni. Csak az engedélyek, illetve ezek megléte lesz a kártyára rögzítve. Ha pedig valamilyen okból, pl. térerő hiánya miatt, a halőr nem tudja leolvasni, akkor vélelmezni kell, hogy megvan az engedély.

Mondjuk Tiszabura környékén a Tiszaparton nem mindenhol van térerő....:))))
hohosanyi2018. 06. 01. 07:24:47
hohosanyi
Adókártya mi a tökömnek egy engedélyhez ??? Ha kitalálták eszt a szart adják ingyen...Erről olvassa le a halőr ki mit fogót,Akkor most mindenki vegyen szuper okos telcsit hogy tudja vezetni a naplót!!! Hát B....k meg