Insu! Nekem tetszett.Végre láttam hattyút élőben,ülhettem a csónakodban úgy,hogy nem kellett eveznem, ehettem,ihattam,és szurkolhattam a többieknek.:) Mi a francnak ehhez hal?
U.i.:A zátonyra futást azért még gyakorolnod kell,hogy elégedettségem teljes legyen.:)
Háááát...
Tök jól indult, de egyetlen halat sem sikerült fognunk az idén.
Társam elfoglaltsága imatt nem jutottunk már el az utolsó 4 versenyre, de lehet ha megyünk különdíjjal zárjuk a bulit. (acsapatakinemfogotthalat)
Sziasztok! Köszönjük a gratulációkat! Max respect a szervezőknek, a támogatóknak és a helyszín tógazdájának( szerintem itt még fogunk jókat pecázni:)). Ismét a megszokott profizmussal találkozhattunk a szervezésben.Mégegyszer Köszi!:)
Találkozunk a Nagybivalyoson májusban v. akár hamarabb:)
Nagy Sanya
Gyuri! Képek vannak persze, bővebb beszámolót is ír Misi, én pedig megpróbálom a képeket összekombinálni vmi "szokásos" formában:)
Csak még azt nem tudjuk, hogy ide kerül fel, vagy Misiékhez:(
U.i.:A zátonyra futást azért még gyakorolnod kell,hogy elégedettségem teljes legyen.:)
Lesz beszámoló az Orpb-ről? Jó lenne egy összefoglaló, mi is történt idén! Jó sok képpel! :))
Tök jól indult, de egyetlen halat sem sikerült fognunk az idén.
Társam elfoglaltsága imatt nem jutottunk már el az utolsó 4 versenyre, de lehet ha megyünk különdíjjal zárjuk a bulit. (acsapatakinemfogotthalat)
Köszi.
Találkozunk a Nagybivalyoson májusban v. akár hamarabb:)
Nagy Sanya
Csak még azt nem tudjuk, hogy ide kerül fel, vagy Misiékhez:(