Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
kavics642019. 12. 27. 14:50:47
Az a baj solyi hogy csak ketten vagyunk akik tiltakoznak ! A horgász gyűlések szinte titkosak vagy nincsenek is !A vezetők be vannak ágyazva kibillneteni nem lehet őket ! Hiába tiltakoztam a Tiszatavi horgász vezetőknél a horgászhelyek miatt nem történt semmi ,pedig telefonos kapcsolatban voltam velük de csak meghallgatták és ennyi ! Ma volt az egyik horgász társam és meséli hogy a 2020 jegyárak is felmentek az idei évhez képest ! Lassan annyi a szabályozás hogy külön egyetem kell hozzá mikor hol mire ,mivel nem lehet horgászni ! A halőrök is arra mennek kitől lehet bevonni ,megbüntetni a horgászt ! Tudtad a halőr bárhol megállíthat a cuccaidat átnézheti ,megmotozhat stb ! Borzasztó világban élünk ! Megbüntethet a rendőr ,a tűzoltó , a katasztrófavédelem , a kéményseprő ,a halőr ,a munkavédelmis ,a kpm-es ! Az adóhatóság lemaradt ! lassan oda érünk az utcára nem tudsz kimenni hogy valaki ne csekkolna le valamiért !
solyi2019. 12. 20. 18:43:27
solyi
Bár ahogy látom, kevésbé látogatott az oldal. Volt idő amikor neves horgászok és közösségek írtak ide ..a Peca.hu-ra.
Nem tudom , a Balatonparti "kirekessztett" partszakaszok megszűnésével
egyre több vendéghorgász távozik más horgászvizekre!Úgy olvastam,
hogy A Balatoni Nonprofit vezetőség Horgász Turizmust is tervez a 63 ezer hektáros vízterületre. Nagyon nehéz a mindenkinek megfelelő intézkedés.Nehéz eleget tenni
mindenki számára.Ezt megérti minden ember.Viszont nem érti sok "közhorgász" mint mi is, mi a közel félmillió horgászatot kedvelő állampolgár, hogy milyen jogalapon ,milyen törvényes módon fogy el a Balatonparti horgászhelyek száma.Ugye nem kell kiragadott példákkal
élni?
solyi2019. 12. 20. 18:19:54
solyi
Jogos a tiltakozás.Ne csináljunk már a horgászatból is politikát!A szegényebb rétegek egyszerűen nem férnek hozzá bizonyos helyeken a Balatonparti helyekhez.Ez megengedhetetlen!
kavics642019. 07. 24. 11:51:08
Nem csak a Balaton ilyen ,a Tiszató is ! A Borsodi oldalon lefelé a 33 úton a Tisza hídig gyakorlatilag lehetetlen horgászni partról Még itt ott fenekezni rövid bottal talán lehetne de alig van hozzá vízmélység ,jórészt a derekamig ér és tiszta vízinövény ! Ez is üzlet arra megy ki a játék hogy tartsál csónakot és fizess érte ! Akinek nincs az meg mehet a sunyiba !
foltos2019. 05. 23. 05:32:11
Támogatom. Hasonlóan kellene tiltakozni a Balaton vízpart sétányai elött megjelenő vitorlások, engedély nélküli, ellenőrizetlen , tartós bójás kikötések ellen is. A még megmaradt kevés számú sétányokon a szegényebb horgászok, gyerekek és turisták, már egyre kevesebb helyen tudnak a partról horgászni a bójákhoz kötött vitorlások miatt. Minden bója alatt nehezékek vannak amelyek a Balaton szemetét képezik a jövőben és akadályt képeznek a horgászok számára.
El kell érni, hogy a sétányok előtti részen a vitorlásokat a parttól min 150 m távolságon belül ne lehessen tartósan bójához kötni és azt ellenőrízni kell. Már van elég számú vitorlás kikötő a Balatonon nem kellene elvenni a szabad partszakaszokat is. A MOHOSZ és a BVK illetékesei sokat tehetnének a probléma megoldásában.