Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
kavics642019. 07. 24. 11:51:08
Nem csak a Balaton ilyen ,a Tiszató is ! A Borsodi oldalon lefelé a 33 úton a Tisza hídig gyakorlatilag lehetetlen horgászni partról Még itt ott fenekezni rövid bottal talán lehetne de alig van hozzá vízmélység ,jórészt a derekamig ér és tiszta vízinövény ! Ez is üzlet arra megy ki a játék hogy tartsál csónakot és fizess érte ! Akinek nincs az meg mehet a sunyiba !
foltos2019. 05. 23. 05:32:11
Támogatom. Hasonlóan kellene tiltakozni a Balaton vízpart sétányai elött megjelenő vitorlások, engedély nélküli, ellenőrizetlen , tartós bójás kikötések ellen is. A még megmaradt kevés számú sétányokon a szegényebb horgászok, gyerekek és turisták, már egyre kevesebb helyen tudnak a partról horgászni a bójákhoz kötött vitorlások miatt. Minden bója alatt nehezékek vannak amelyek a Balaton szemetét képezik a jövőben és akadályt képeznek a horgászok számára.
El kell érni, hogy a sétányok előtti részen a vitorlásokat a parttól min 150 m távolságon belül ne lehessen tartósan bójához kötni és azt ellenőrízni kell. Már van elég számú vitorlás kikötő a Balatonon nem kellene elvenni a szabad partszakaszokat is. A MOHOSZ és a BVK illetékesei sokat tehetnének a probléma megoldásában.