Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
nagyvarad12016. 12. 23. 22:42:16
És ugye mindehhez még hozzá kell gondolnunk a H.N.Park gondolatait is melynek földrajzi értelmezésébe belemélyülni csak az merészkedjen aki a tó fölött lakik a felhők szélén.
És a Vízügyi Hatóság gátjárási passzusait is hozzá kell gondolnunk,melybe ilyenek vannak írva:".... a töltéskoronán megállni,várakozni a vízoldali koronaérben,a töltéskorona burkolat igénybe vétele nélkül a padkán engedélyezett...." Elnézést kérek.... Civil vagyok. De van egy viccem.-A rendőrnek négy órán át magyarázzák a váltóáram működési elvét,miután a rendőr megkérdezi:de hogyan jut el az égőhöz a petróleum....(?)
Tovább megyek.-A Közhasznú N.pr KFT. 13 sz pontja.
-"A Tisza tavon foglalt horgászhely nincs.A horgászhelyet érkezési sorrendben lehet elfoglalni...." Vagyis nincs foglalt hely ,azaz mégis van. Ráadásul ez alól még kivétel is van.... A behúzós horgászoknak.... De ez utóbbi szabályleírása olvasása előtt,nem árt meginni valamit.
T . szabályszabályozók! A jégmadár halfogási receptjét nem tudják véletlenül?
Erre lennénk kíváncsiak....
kopaszkukac112016. 12. 22. 19:30:19
kopaszkukac11
Úgy tűnik nagyvarad kezd megvilágosodni....
Nem is értem, mi a baja, örüljön, hogy a horoggal való horgászatot még nem tiltotta be a hasznosító.

Jobb helyeken működik a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon elv.
Szerintem esetünkben a káposzta a hal, de sajnos a kecske nem a horgász, hanem a kft.
nagyvarad12016. 12. 22. 13:31:23
Magam részéről etikátlannak tartom,hogy csak az kap "behúzó" engedélyt aki ezt "megfizeti". Ez már távolodik a sport jellegtől.... Ez már kereskedelem.- Nagyobb esély biztosítása a sportban pénzért.(?) Több pénz,több "gól". Kvázi a pénz írja a demokráciát.(?)