Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
kavics642020. 01. 14. 11:23:49
Kénytelen vagyok itt is a Tiszató ellen tiltakozni ! Tiltakozom !!!! A túlszabályozás ellen ! Nem a horgászatról szól a területi jegy hanem hogy megint miket nem lehet fogni ! Már jeleztem a horgász egyesület felé is a tiltakozásomat és levél lesz fogalmazva ,mert ma elég nagy volt az elégetlenkedés a boltban is a szabályok ellen ! Tele van már a hócipője mindenkinek !
kavics642018. 02. 03. 14:18:15
Hogy mikre van méretkorlátozás a Tiszatavon hát jót röhögtem ! Elég régen horgászok de ilyen halakat még sosem fogtam ,pedig keszegezek általában ! Garda ,a Balatonra jellemző hal ,Paduc Sóderes aljzaton élő hal ,Szilvaorrú keszeg szintén sóderes aljzaton fordul elő , pisztráng sebes köves sóderes gyorsfolyású patakon is ritka halféle ! A menyhalra méretet adni is baromság, nem is lehet a télen éjszaka horgászni ,hol fognának a horgászok ilyen halat nappal ?
kavics642018. 02. 02. 22:36:34
Verespatak mellett újra bányát nyitnak és 1600 tonna cianiddal fognak aranyat és ezüstöt bányászni !!! Ezért értelmetlen az egész tiszatavi szigorítás ! És az Eu sem tesz ez ellen semmit ! Cián szennyezés veszélyezteti megint Erdélyt !
kavics642018. 01. 25. 09:47:23
És mit szóltok hogy már a keszegeket is méricskélni kell ? Lassan annyiféle méret lesz hogy az isten se igazodik ki rajta ! Ez még a horgászatról szól ? Olyan mintha nem képviselne bennünket senki se csak ellenünk dolgoznának ,pedig mi fizetünk !
nagyvarad12017. 07. 15. 12:35:40
Most hallottam,hogy egy 70 feletti sporit bekísértek a rendőrök/halőrök,mert a Ti.tavon pecázni akart kérésszel és egy egész marékra valót találtak nála. Na....! Aki ezt a szarságot kitalálta -mármint azt,hogy kérész úgy kell védeni,hogy a horogról is letiltják,annak a s.kéne szétrúgni páros lábbal.... A kérész volt,van,és lesz, és 20 db kérész annyi a Tiszának mint a csendes óceánnk egy csepp víz. De hülye természetvédők,és még hülyébb törvényhozók lesznek akik ellen a normális horgászoknak fel kell lépni....!
kavics642016. 12. 27. 15:44:15
Helló mindenkinek ! Most találkoztam egy volt kollégával ,bevonták az engedélyét a Tiszatavon ,és megbüntették 25000 forintra ! És miért, mert a zsiliptől 20m-re horgászott !!! Ez úgy gondolom nem halőri feladat hanem vízügyi és a gátőr feladata ! És túlzó ! Jövőre már nem váltanak a Tiszatóra engedélyt ! Már csak azt nem tudom mit akar a tiszával a horgász vezetőség ! Mindenkit ki akarnak utálni ! A ***** halőröknek meg üzenem ha nem lesz horgász őket is kirúgják !
paleszati2016. 01. 18. 13:59:57
paleszati
Ne tépd a szádat Mislix.... ez a társadalom nem fogja fel miért is kiabál az ember!!!! Majd ha meg nem fog akkor kitalál különböző teóriákat...
10_18 méteres vízben süllőfogó versenyt rendezni? Vagyis engedni ,hogy rendezzenek! Ha jönnek a tiltások mert nincs hal telepíteni meg drága akkor majd írogatnak hogy milyen helyes ne vidd el a halat...de ami ilyenkor feldobja a pacskert az nem számít...be van dobva egy név...emlékverseny...versenyhorgászat...usgyi....a sok marha meg megy :-)
mislix2016. 01. 14. 13:44:34
mislix
Üdvözletem az uraknak.
Érdekes módon nagy a csend a süllőfogó verseny háza tájáról!!
Ha egy itt az egyik kolléga nem veti fel mint tavaly,akkor mindenki elégedett?
Akkor én leírnám az én személyes tapasztalatomat,utána lehet köpködni most engem :-)
Az idén ismét megrendezésre került a Süllő mészárszék verseny!!!
" A következőről ígérem csinálok egy videót"
Sajnos későn jutottam arra az elhatározásra,hogy nem bírom magamban tartani!
Az idén is mint tavaly háton úszó süllők tömkelege jelezte a verseny színhelyét. Javarészt az apraja nem bírta a megpróbáltatásokat,de volt ott méretes példány is.Volt ott pár egyén aki vagy szervező vagy halőr, nem tudom a helyszínen betöltött szerepüket, vagy környezetvédelmi vagy egyéb más okból gyűjtögették a háton úszó,a versenyen rajtavesztett példányokat.
Kíváncsi lennék mennyi halnak kellett ismét elpusztulnia,a VERSENYHORGÁSZOK kíméletes időtöltése miatt!!!!
zlotyesz2016. 01. 12. 09:31:08
Annyiban nem voltam alapos tagnap, hogy a 2016-os horgászrendet a 2015-ös jegyemmel vettetem össze gyorsan, a 2015-ös jegyben pedig nem szerepel leírva a 100 cm (országos szabályozásra utalja vissza a kérdést).

De nem véletlenül kérdeztem az öblítőcsatornát. Mert mi értelme lenne külön pontban kiemelni a harcsafogás tilalmát az öblítőcsatornákban, ha eleve mindenhol és minden méretűre tilos horgászni tilalmi időben?

Azóta én is érdeklődtem halőröknél és nem volt és nincs is ilyen szándék, hogy az öblítőcsatornákon (ahol sajnálom, hogy nem mondjuk 20 éve hozták ezt a korlátozást) kívül korlátozzák a 100 cm pluszos harcsák kifogását.

Itt valami félreértés lesz…

de ha jól megrágja az ember valóban nem is 100 %-ig egyértelmű a dolog papíron, hogy az országos szabályozáshoz képest miben tér el, vagy eltér-e a helyi (harcsa méretekben).

Mindenesetre úgy néz ki aki akarja kergetheti a 100 centi + harcsákat május-júniusban is.

(Írtam Pm-et, igaz más témában.)
paleszati2016. 01. 11. 19:22:15
paleszati
Zlotyesz.
Szerintem egyértelmüen leírtam...
Nem lehet az egy méternél nagyobb harcsát sem kifogni...idáig lehetett....mostantól nem.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »