Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
Magnum972016. 12. 21. 12:23:42
Magnum97
Lesz itt fedélzet súrolás...!...:)
kopaszkukacN2016. 12. 21. 10:28:33
kopaszkukacN
😃
halpakka2016. 12. 21. 10:21:32
Köszönöm a jókívánságokat!
Talán egyszer személyesen is meggyőződhetünk arról hogy félreismertük egymást. Ha elvetődsz Földvárra.
Minden jót, nyálkás pikkelyes 2017-et!
kopaszkukacN2016. 12. 21. 10:05:26
kopaszkukacN
balszerencsét hoz !!!!
kopaszkukacN2016. 12. 21. 10:04:22
kopaszkukacN
Ha nem gond akkor most nem eresztek könnyeket!!!
Van egy igaz és találó mondás ami szerint élem az életem.

NEM AZT KELL NÉZNI MIT MONDANAK HANEM HOGY KI MONDJA!!!

És aki nem ismer az gondol aki ismer az meg tud mindent amit kell!

Neked is Kellemes Ünnepeket,Boldog Új Évet és mivel tudtommal balszerencsét hogy jó horgászatot kívánni ezért neked is kívánom hogy görbüljön jövőre!
halpakka2016. 12. 21. 09:37:51
Nem lehetünk egyformák. A hozzászólások megfogalmazása, tartalma relatív, az alapján megítélni valakit tévedés és hiba. Ebben nem feltétlenül kell egyet értsünk.
Petronellivel meg nagyjából egyformán húztátok ki a gyufát ha így megfelel. Csak ő volt olyan nagyvonalú hogy itthagyott, hogy pattogj magadban mint kecskecar a deszkán. Amúgy nem hiszem hogy becart volna a policájtól mert utána még megjelent itt ha jól emlékszem. Ennek amúgy sincs már jelentősége.

Furcsa hogy veled mindenkinek baja van itt. Jó részük az okosabb enged elvét követve itthagyott kínlódni, lehet igazuk volt. Én is így teszek. Maradsz még itt pár évig belesüppedve a hazug kis világodba, jön egy két új pofa, elveszekszel vitatkozol velük, pörgeted az oldalt. De nem változik semmi. Az emberek jönnek, de inkább mennek. Te maradsz. Lassan belesavanyodva a kis netvilágodba. Nem akarok rosszat. Csak egy picit gondolkozz el ezeken a dolgokon. De ha nem, az se baj. Nem kell rám hallgatnod. Én is elmegyek innen. Elhordhatsz minden gyávának beszarinak ezért. Nem érdekel már.
Amúgy a Balatoni halfogás tényleg javulóban van. Ez igaz. Nem lennél elveszett, vannak jó gondolataid. Csak a mázt kéne levetned amit magadra kentél.
Na Kellemes Ünnepeket, jó horgászatokat! Boldog Új Évet!

Ja...XD....!...:)
kopaszkukacN2016. 12. 21. 09:19:53
kopaszkukacN
Na igen intelligens öreg tiszteletreméltó horgász cimborám csak hogy tegyük a fejekben lévő zavart tisztába!

A kukoricás felgyújtása már eleve bűncselekmény szóval keres jobb hasonlatot.
Nem kell IQ teszt ahhoz hogy kiderüljön ki mennyire fejlett szellemileg ,elég csak 1-2 hozzászólását elolvasni na már most te pl elég sok témában kevered a mell bimbót a kel bimbóval szóval javaslom ezt te ne nagyon feszegesd.
Kutyát gazdájáról embert barátjáról!!!!

A szavakat pedig próbáld értelmezni ,mert ha én azt írom hogy RITKÁN betlizek az ugye nem azt jelenti hogy SOSEM betlizek!!
Amúgy rengetegszer megírtam mással beszélgetve hogy az idei év elég keservesen sikerült :-))

A Balatonról meg már elnézést kérek de se Jazon se halpakka véleménye nem névadó számomra,vannak ismerőseim ,olvasom a cikkeket nézem a tv ,vagyis ahhoz eléggé képben vagyok hogy tudjam hogy a helyzet nem olyan lehangoló mint ahogy azt ti állítjátok.

A Balaton évek óta nagyon pozitív változásokon megy keresztül horgászati szempontból,végre gondos kezekbe került törődnek vele és van gazdája még akkor is ha itt pár ember a folyamatos negatív siránkozásával ezt próbálja más színben beállítani.

Szóval röviden ennyi.
halpakka2016. 12. 21. 06:49:54
No. Mivel nem ismersz, nem beszélgettünk élőben soha, nem töltettél ki velem IQ tesztet, nem versenyeztünk kvízjátékban, így a bölcsességről alkotott véleményed nélkülöz minden alapot.

Nem értem ezt a feljelentősdit. Mindketten felgyújtottátok a kukoricást, ergo mindegy ki nyomja fel a másikat mindkettő el lesz sheggelve. Tehát bölcs-e az aki ilyen esetben árulkodik?

Akkor most én vagyok -pedruska- ( ahogy írod), vagy mi van? Van némi zavar a fejekben. Illene rendet tenni nemde? Az ünnepek csak rontanak a helyzeten.

Apropo. 2 betli? Hát a Duna nem agyontelepített tó igaz? Nem te voltál nem is olyan rég aki azt hangoztatta hogy sosem betlizik?
Apukám a szélkakas hozzád képest kismiska. Tényleg rendet kéne tenni a fejekben.

A Balaton meg amúgy befagyott. De még nem lehet rámenni a jégre. Pedig de jó lenne egy kis szokásos léki csukázás...

..Ja....XD...!....:)
Magnum972016. 12. 20. 18:47:58
Magnum97
A tárgynál vagytok látom...!...:)

..Ja....XD...!...:)
dk742016. 12. 20. 18:44:09
dk74
Ajajajj....
 
1 | 2 | 3 tovább »