Fórum
Rendezés
Találatok száma/oldal
Attis722009. 12. 11. 16:22:06
Hali!
Tetszik a sorozat.Főleg,hogy Tiszai tapasztalatok is vannak,nem pedig kizárólag külföld.
solyi2009. 12. 10. 23:35:51
solyi
Köszi Viktor!Ott leszünk.
vittorio2009. 12. 10. 22:20:24
vittorio
Titanka,

Köszönöm a szavaidat, de túlzás, amit rólam írsz. Ugyanúgy teszem a "dolgom" az oldalon, mint más, kár hasonlítgatni-priorálni bennünket. Merthogy nem is lehet.

A cikksorozatok végéről:
1. Néha én magam sem tudom, hogy a végére értem-e. ;)
2. Nem könyvet vagy régen kész anyagot másolunk-ollózunk darabokra egy cikksorozat megírásánál, így előre csak halvány sejtésem lehet, hogy mennyi az annyi. Eleinte próbáltam tervezni, írtam, hogy ötrészes lesz a sorozat, aztán hat vagy négy lett belőle, már csak Murphy alapján is.
3. Sokszor azért sem teszek befejezést, mert potenciálisan benne van a folytatás. Pl. a könnyűpergetéshez mindenképp szeretnék írni a pisztrángról, de nem tilalmi időben. Egyszer majd a gardáról is, de még ahhoz gardás vízre is el kell jutnom (nálunk ez a hal elég ritka).
4. Van az a gyűrűs mappa, sokat segít a szortírozásban. ;)

Solyi, Tisza666,
Lesz fémszál nélkül és vele, teherbírás és mit-miért (ne).
De itt most még nem lőném le a poénokat.
Arra lesz a köv. rész. Azt viszont szívesen veszem, hogy ki, mire lenne kíváncsi, miről legyen szó a következő fejezet(ek)ben.
Akár priviben, akár itt a fórumon.

üdv,

GViktor
solyi2009. 12. 10. 20:35:05
solyi
Tényleg ,Vittórió!A fémszál megszakítása a nyelvben?Amiről tisza666 kérdez.Valamit erről beszéljünk.
tisza6662009. 12. 10. 09:37:21
Jó a cikk. Kíváncsian várom a folytatást. Érdekel mi a véleményed a nagy hosszú nyelvű wobblereket érő erőhatásokról, a nem végig vezetett fémszálról,a Jointedek teherbírásáról, a bandázsolt wobblerekről stb-stb...
Na szóval kíváncsi vagyok a folytatásra.
titanka2009. 12. 09. 08:02:27
Kedves Vittorió!

A remek pergető sorozataidból sokat tanultam az idén. Hála neked és az olcsó műanyag wobblereknek elég sok halat sikerült fognom az idén, bár nem túl hatalmasakat. Ilyen szorgos és profi szerzője még nem volt ennek az oldalnak.

A cikkeidet ki szoktam nyomtatni, és lefűzöm a nagy pergető irattartómba, ahol pergetési okosságokat gyűjtöm. Néha a partra is kiviszem némelyik cikkedet és más pergető horgászok meglátásait is mellé írjom megjegyzés formájában.

Egy apró megjegyzésem azért lenne. Sosem tudom biztosan, hogy egy cikksorozat végére értél-e vagy sem. Ezért az egy téma csoport lefűzése és bekötése mindig tolódik. Lehetne-e valahogy jelezni a cikksorozat végét?
« vissza1 | 2