Cikk oldal
2018-01-30

Balatoni behúzós horgászok figyelem

Balatoni behúzós horgászok figyelem

Elkészült a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. „Boiliebalaton.hu” című weboldala. Az oldal kifejezetten a behúzós horgászattal foglalkozik, minden más téma a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. hivatalos honlapján érhető el.  


A boiliebalaton.hu fő célja, hogy naprakész információkkal szolgáljon a behúzós horgászattal kapcsolatban, továbbá adatbázisként is funkcionáljon a behordós horgászhelyekről és fogásokról. A legfontosabb változás, hogy a bejelentkezéseket innentől kezdve ezen a felületen kell megtenni, amire regisztráció után van lehetőség.

A behúzás megkezdése előtt kötelező megadni a horgászattal eltölteni kívánt napokat, valamint a horgászat pontos helyét. Utóbbit már lehetőség van a rendszer térképen bejelölni. A sikeres bejelentkezésről a horgász egy értesítő e-mailt kap.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. igyekszik naprakész információkat közölni a módszerrel kapcsolatos aktualitásokról, illetve a balatoni behúzós versenyekről is. Az oldal folyamatos bővítés alatt áll a foglalható helyekkel kapcsolatban, így ezek száma még nem teljes. Amennyiben kérdés merülne fel a használattal kapcsolatban, a megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni.

Az oldal az alábbi linken érhető el: http://boiliebalaton.hu/

Forrás & fotó: BHNp Zrt.

(balatonihal.hu)
Szólj hozzá:
hohosanyi#1 2018. 01. 30., 18:15Már csak aszt kéne törvénybe iktatni ,hogy tilos legyen a sátorba és faházba aludniuk horgászat közbe!!!!Mikor a hal már viszi a féket...
összes hozzászólás megtekintése »
A feketesügér (Micropterus salmoides) világrekordot egy bizonyos George Perry tartja 10,09 kg-os (83 cm hosszú) fogásával. A hatalmas zsákmányt az USA Georgia államában található Montgomery tóból emelte ki 1932-ben.