Cikk oldal
2019-04-10

Csónak elhelyezés a Fertő tavon

Csónak elhelyezés a Fertő tavon

A Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. a 2019-es horgászidényre szóló Fertő Tavi Vízitelep területén elhelyezett csónakokra vonatkozó bérleti szerződés megkötésére várja a horgászokat.

Helyszín: Fertő tavi Vízitelep, Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. helyszíni irodája

Időpont:
  • Április 11. csütörtök, 08. 00 – 16. 00
  • Április 12. péntek, 12.00 – 18.00

Fontos, hogy a bérleti jogviszony a szerződésben rögzített időponttól 2019. augusztus 31-ig, határozott időre szól. A bérleti díj 10.000 Ft/ csónak.

A csónakok elhelyezésére a szerződéskötést követően, április 23-tól a Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. kapcsolattartójának jelenlétében van lehetőség.

A bérleti szerződés megkötéséhez érvényes személyazonosító igazolvány és a Fertő tóra szóló érvényes éves területi jegy szükséges. A bérleti díjat a helyszínen készpénzben kell kifizetni.  

további információ: titkarsag@sopronfertonzrt.hu

Forrás & fotó: Sporthorgász Egyesületek
Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége
(horgszovgyor.hu)
Szólj hozzá:
A hím kecsege 4-5 évesen, míg a nőstények csak 5-6 éves korukban érik el az ivarérettséget. Mivel az első években ez a faj igen gyorsan fejlődik, gyakran előfordul, hogy hamarabb eléri a kifogható legkisebb méretet (45 cm), mint a szaporodóképes állapotot. Így számos esetben előfordul, hogy még az első ívása előtt kifogják vizeinkből.