Cikk oldal
2019-04-10

Csónak elhelyezés a Fertő tavon

Csónak elhelyezés a Fertő tavon

A Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. a 2019-es horgászidényre szóló Fertő Tavi Vízitelep területén elhelyezett csónakokra vonatkozó bérleti szerződés megkötésére várja a horgászokat.

Helyszín: Fertő tavi Vízitelep, Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. helyszíni irodája

Időpont:
  • Április 11. csütörtök, 08. 00 – 16. 00
  • Április 12. péntek, 12.00 – 18.00

Fontos, hogy a bérleti jogviszony a szerződésben rögzített időponttól 2019. augusztus 31-ig, határozott időre szól. A bérleti díj 10.000 Ft/ csónak.

A csónakok elhelyezésére a szerződéskötést követően, április 23-tól a Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. kapcsolattartójának jelenlétében van lehetőség.

A bérleti szerződés megkötéséhez érvényes személyazonosító igazolvány és a Fertő tóra szóló érvényes éves területi jegy szükséges. A bérleti díjat a helyszínen készpénzben kell kifizetni.  

további információ: titkarsag@sopronfertonzrt.hu

Forrás & fotó: Sporthorgász Egyesületek
Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége
(horgszovgyor.hu)
Szólj hozzá:
A pikkelyek alatt található halbőr két rétegből áll. Az egyik a hámréteg, mely tartalmazza azokat az apró nyálkasejteket, melyek a halnyálkát termelik és a bőr felszínére juttatják (ez a nyálka egyrészt védi a halat a kórokozóktól, másrészt sikamlóssá teszi a testét). A másik az irharéteg, mely vérerekkel, színsejtekkel és idegsejtekkel teli kötőszöveti rostokból áll.