Cikk oldal
2017-11-10

Féláron utazhat vonattal az idei PontyShow-ra

Féláron utazhat vonattal az idei PontyShow-ra

A MÁV-START 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Hungexpo területén, november 10-től 12-ig tartó PontyShow rendezvényre utazóknak, bármely belföldi állomásról a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvarra, illetve Kelenföld, Kőbánya felső és Zugló állomásokra.


A kiállítás idén ismét nagyot lép előre, hiszen a tavalyinál több, mint másfélszer akkora területen, immáron 11 000 nm-en kerül megrendezésre a Hungexpo A pavilonjában, ahol közel 100 kiállítóval, horgászbörzével, akciókkal és egész napos bemutatókkal, előadásokkal, horgászszimulátorral, nyereményjátékokkal, és sok-sok szórakozási lehetőséggel várják a szervezők nem csak a horgászat szerelmeseit.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is számos ismert és elismert márkával találkozhatnak a látogatók, kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a nekik legmegfelelőbb programot: előadások, bemutatók, horgászbörze várják a látogatókat, és kapitális pontyok az akváriumban.

De lesz célba dobó verseny és horgászszimulátor is, sőt újdonságként egy app segítségével a helyszínen minden látogató könnyedén eligazodhat a virtuális térképen, programok sokaságán, és az akciókról is percre pontosan értesülhet.

A horgászat szerelmeseinek a MÁV-Start is kedvez: közleményük szerint 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosítanak a rendezvényre utazóknak bármely belföldi állomásról a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvarra, illetve Kelenföld, Kőbánya felső és Zugló állomásokra.

A kedvezmény másodosztályra érvényes, első osztályon utazásnál a teljes árú kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni. Az utazást legkorábban november 9-től lehet megkezdeni, a visszautazást pedig a rendezvényt követő napon, november 13-án éjfélig kell befejezni.

A retúrjegyet le kell bélyegeztetni a rendezvény helyszínén, erre november 10-én és 11-én 9 és 18 óra, november 12-én pedig 9 és 17 óra között van lehetőség, a Hungexpo „A” pavilonja melletti MÁV-START mobilpénztárban.

Ne felejtkezzen meg senki a jegyérvényesítésről, mert bélyegzés hiányában az alkalmi menettérti jegyet a vonaton a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki ‒ hívja fel a figyelmet a közlemény.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információ a MÁV-csoport honlapján található.

Forrás: OrientPress Hírügynökség
(orientpress.hu)
Szólj hozzá:
A pikkelyek alatt található halbőr két rétegből áll. Az egyik a hámréteg, mely tartalmazza azokat az apró nyálkasejteket, melyek a halnyálkát termelik és a bőr felszínére juttatják (ez a nyálka egyrészt védi a halat a kórokozóktól, másrészt sikamlóssá teszi a testét). A másik az irharéteg, mely vérerekkel, színsejtekkel és idegsejtekkel teli kötőszöveti rostokból áll.