Cikk oldal
2018-08-07

I. Békés Megyei Vadász-Horgásznap programok

I. Békés Megyei Vadász-Horgásznap programok

A közelgő I. Békés Megyei Vadász-Horgásznap rendezvényterve hivatalosan is meghirdetésre került, amelyből kiderül, hogy az augusztus 25-én Gyomaendrődön, az Erzsébet-ligetben megtartandó eseménynapon rendkívül színes programok sorakoznak majd.

A vadászok és a horgászok közös ünnepi forgatagában nem csupán a vadászok, illetve horgászok érdeklődésre tartanak számot a szervezők. Ennek érdekében számos olyan fő- és kísérőprogram is színesíti majd a halas-vadas napot, amely a családoknak, gyermekeknek kedveskedik majd, de az igényes színpadi tánc- és koncertzene kedvelői sem maradnak bulihangulat nélkül.

I. Békés Megyei Vadász-Horgásznap programok

A rendezvény programplakátja – amely minden fontos tudnivalót tartalmaz – letölthető PDF formában az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el.

> > > Letölthető PDF redezvényplakát < < <

Az ingyenesen látogatható rendezvényre a szervezők minden érdeklődőt, illetve főzőcsapatot szeretettel várnak!

I. Békés Megyei Vadász-Horgásznap programok
Forrás & fotók: Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége
(www.khesz.hu)
Szólj hozzá:
A pikkelyek alatt található halbőr két rétegből áll. Az egyik a hámréteg, mely tartalmazza azokat az apró nyálkasejteket, melyek a halnyálkát termelik és a bőr felszínére juttatják (ez a nyálka egyrészt védi a halat a kórokozóktól, másrészt sikamlóssá teszi a testét). A másik az irharéteg, mely vérerekkel, színsejtekkel és idegsejtekkel teli kötőszöveti rostokból áll.