Cikk oldal
2017-08-08

Közös ellenőrzés a Berettyó folyó partján

<a href='./uploads/files/original_20170808.jpg' target='_blank'>Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság</a>
Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség járőrei közös ellenőrzést hajtottak végre hivatásos halőrökkel.


A Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. augusztus 1-jén átfogó ellenőrzést hajtottak végre a hivatásos halőrökkel a Berettyó folyó partján. Az ellenőrzés célja az orvhalászattal kapcsolatos jogsértések megelőzése, valamint a folyó partján a horgászok ellenőrzése volt.

Forrás: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
(www.police.hu)
Szólj hozzá:
nagyvarad1#1 2017. 08. 09., 11:32Mármost egy egész naplopó hadsereget tart erre a célra a hatalom... Láthatjuk,hogy csak az uniformis rajtuk egy vagyon... És a technikáról- ami a első osztályú vízi,közúti járművektől a hang és képrögzítőkön át a fegyverviselésig tart- szót sem ejtettünk...Csak most a napokban közel 500 milliót kapott ez a mesterséges probléma csoport.... Ezért érdemes csinálni a kvázi problémát.... Húszfilléres keszegért előzetesbe... Mikor ítél már a bíró keszeglopásért kézcsonkítást....? Miközben ugye a fehérgalléros nagybani banditák egytől egyig szabadlábon üdülnek az Antillákon....
összes hozzászólás megtekintése »
A süllő (Sander lucioperca) világrekordját Friedrich Kraus tartja 1990-ben fogott 116 cm hosszú, 18,70 kilogrammos zsákmányával. A fogás a Duna ausztriai szakaszán történt.