Cikk oldal
2018-12-06

Már a kezekben az első horgászkártyák!

Már a kezekben az első horgászkártyák!

Az elmúlt napokban már több ezer Horgásztársunknak kikézbesítették az első Magyar Horgászkártyákat és így egyre többen a kezükbe foghatják az új horgászokmányt és annak kísérőlevelét. Azok, akiknek kétségeik voltak, már láthatják, hogy a rendszer – a MOHOSZ történetének legnagyobb vállalása – működik. Sokan elégedettek a fizikai megvalósítással is és vették arra a fáradtságot, hogy ezt meg is fogalmazzák felénk.

Szinte az elsők között vette át kártyáját az alábbi levél írója és egyben elégedett tulajdonosa:

„Tisztelt Ügyfélszolgálat!

A mai napon megkaptam a 00697-es számú horgászkártyámat.

Nagyon szépen köszönöm, igazán szépre sikerült.

Gratulálok Önöknek.

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok.

Tisztelettel: S..... S........”


A teljes projekt-stáb nevében is mindenkinek köszönjük az elismerő szavakat, reméljük, hogy a Magyar Horgászkártyák kézhezvétele a továbbiakban zökkenőmentesen zajlik és a szerencsésebbek nemcsak a horgászkártyájuk kézhezvételét ünnepelhetik, hiszen hamarosan sor kerül az értékes nyeremények kisorsolására is, ahol a szövetségi ígéreteknek megfelelően többek között gazdára talál a Toyota RAV4 Hybrid és még sok egyéb, nagyértékű nyeremény is!

Azok, akik már kézbe vették a kártyát, jogosultak a kedvezményes telekommunikációs díjcsomagokra is, 2019. január 01-től pedig már az általános horgász balesetbiztosítás kedvezményezettjévé is válnak.

Forrás: Magyar Országos Horgász Szövetség
(www.mohosz.hu)
Szólj hozzá:
A halak nem csak a kopoltyúkon keresztül beáramló vízből jutnak oxigénhez. A testüket fedő bőrön keresztül is jelentős mennyiségű oxigént választanak ki a vízből.