Cikk oldal
2012-02-22

Másodfokon is nyertek

tovább pecázhat a Desedán a Kaposvári Sporthorgász Egyesület
Másodfokon is nyertek


Helybenhagyta az elsőfokon meghozott ítéletet a másodfokú bíróság. A döntés szerint jogszerű volt a kiírás és a pályázat.

A haszonbérleti jog a sporthorgász egyesületet illeti meg - mondta ki szeptemberben az elsőfokú ítélet. A megyei horgász szövetség ebbe nem nyugodott bele, és fellebbezést nyújtott be.

A másodfokú bíróság viszont elutasította a Horgász Egyesületek Somogy Megyei Szövetségének keresetét, amely megtámadta a város és a Kaposvári Sporthorgász Egyesület közötti szerződés érvényességét. Egyben helyben hagyta a bíróság elsőfokú ítéletét. Eszerint él a szerződés - tájékoztatta a Kapospontot a Kaposvári Sporthorgász Egyesület elnöke, Kozári Miklós.

A bíróság a megyei horgász szövetséget a tetemes perköltségek megfizetésére kötelezte.

Forrás: kapos.hu
Szólj hozzá:
BPisti#1 2012. 02. 22., 18:16Gratulálok a Kaposvári Sporthorgász Egyesületnek, igazuk volt a végsőkig el kell menni egy egyesületnek az igazáért

A Vas Megyei Savaria Sporthorgász Egyesület is megnyerte a perét még decemberben, de sajnos azt nem tartotta méltónak a szekesztőség.
Akkor is csodálkoztam rajta és most is, csak eddig azt hittem, hogy a perekről nem számolnak be az oldalon.

Akit érdekel az ítélet, a következő címeken elolvashatják.

http://www.vasipeca.hu/index.php?option=co m_content&task=view&id=223&Itemid=1

http://www.vasnepe.hu /cimlapon/20120105_pert_nyert_a_tagegyesulet

Biró István
Savaria She Elnök.
összes hozzászólás megtekintése »
A csuka szinte egész évben táplálkozik, kivétel ez alól az ívás illetve a fogváltás időszaka, mely a nyári hónapokban esedékes. Ez a fiziológiai folyamat egy hónapig tart és teljes böjtre kényszeríti ezt az egyébként falánk ragadozót. Ennek ellenére a csuka hazánk egyik leggyorsabban fejlődő hala, ideális esetben akár 200 nap alatt is elérheti a 45-50 cm-es hosszt.