Cikk oldal
2018-02-16

Online kérdőívben várja a kormány a horgászok véleményét

Online kérdőívben várja a kormány a horgászok véleményét

Online kérdőívben várja a kormány a horgászok véleményét az őket és a horgászatot érintő elképzelésekről, javaslatokról - mondta a stratégai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.


A horgaszokert.kormany.hu lapon 6 kérdés támogatását vagy elutasítását lehet jelezni, köztük egyebek mellett azt, hogy induljon-e program a magyarországi vizek halgazdagságának visszanyerésére, kapjanak-e kiemelt állami támogatást a horgász szervezetek, vagy vezessék-e be az egységes "magyar horgászkártyát".

Nyitrai Zsolt, a 25. fegyver, horgász, vadász szakkiállításon a Hungexpo vásárközpontban a több mint 400 ezer tagot számláló Magyar Országos Horgász Szövetséggel (Mohosz) közösen elért sikerek között említette például az új halgazdálkodási törvényt, és megjegyezte, hogy a közös munka és az együttgondolkodás teremtett alapot a párbeszéd folytatására.

Szerző: MTI
Forrás & fotó: atv.hu
Szólj hozzá:
nagyvarad1#1 2018. 02. 21., 13:48Ez az említett teljesen egyoldalú "párbeszéd" azóta áll fenn köztem és a MOHOSZ között, amióta tiltakozok a területek ezer darabra szabdalása miatt.... Ugyanis ennek az lett a következménye,hogy az új törvény ezelőtti területeket felszeletelték mint a karajt.... És most egy szeletért annyit fizetünk mint az új törvény előtt a régi egy nagyért.
nagyvarad1#2 2018. 02. 21., 13:20pappgyuri ! Hihetetlen,hogy az iskolából mentél haza,és nem kocsmából. Ezzel túlestem rajtad....
pappgyuri#3 2018. 02. 19., 15:21Tisztelt nagyvarad1! Elmesélem: hazaértem az iskolából elújságoltam-Ma megtanultunk írni. -Na és mit írtál?- Azt nem tudom, mert olvasni még nem tanultunk.
nagyvarad1#4 2018. 02. 17., 14:47....induljon- e program a magyarországi vizek halgazdaságának visszanyeréséra....? Talán halgazdálkodásának....?
összes hozzászólás megtekintése »
A süllő (Sander lucioperca) világrekordját Friedrich Kraus tartja 1990-ben fogott 116 cm hosszú, 18,70 kilogrammos zsákmányával. A fogás a Duna ausztriai szakaszán történt.