Hírek »
Hírek
A BÁCSHOSZ kezelésében lévő, alábbiakban megjelölt vízterületen 2019. május 16-án...
Az idén második alkalommal érkeztek kétnyaras...
A Miskolci Járási Ügyészség vízi közlekedés halált okozó gondatlan veszélyeztetése miatt emelt vádat...
Magyar szervek is részt vettek az akcióban
Emberi fogyasztásra alkalmatlan halat csempésző nemzetközi orvhalászbandára csaptak le a a...
A Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége a mai nap folyamán...
Rendkívüli gyűlést szerveztek a desedai halpusztulással kapcsolatban a tónál, pénteken. Az eseményen részt vett a...
A Szigetközben, Komáromnál és a Körösöknél irtják a héten a szúnyoglárvákat 1200 hektáron – közölte az...
Vádat emeltek egy 34 éves férfi ellen állatkínzás miatt, aki...
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).