Hírek »
Hírek
A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége 300 kg háromnyaras...
A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. június 13-án, reggel Biharugrán tetten értek három férfit, akik...
Hatalmas lehetőséget jelentenek a magyar akvakultúra ágazat számára az uniós halászati...
A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ezúton tájékoztatja a horgásztársakat, hogy...
A tiszavirág védett kérészfaj, természetvédelmi értéke egyedenként...
A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség munkatársai 2019. június 18-án Makádról lehalászott előnevelt...
Különös módon csak egy kicsi szakaszon, de annál több haltetem lebegett a...
A közelmúltban levonult tiszai árhullám rendkívül pozitív hatással volt a Tisza-tavi halak...
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).