Hírek »
Hírek
2017.07.17-én a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége haltelepítést végez a...
Ön tudta, hogy a balatoninak árult keszeg román vagy ukrán? A hekk pedig...
A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség a főág négy különböző szakaszán mintegy...
A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége tájékoztatást ad arról, hogy a mai napon...
A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság tájékoztatása szerint a Körösök vízrendszerében kialakult...
A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság már a  jelenlegi aszályhelyzet kialakulását megelőzően...
A Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai június végén ismét ivadékvizsgálatot végeztek a...
A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége a szakmai irányelveket figyelembe véve tervszerűen végzi a...
« vissza10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).