Hírek »
Hírek
Ma két helyszínen kezdik meg a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. munkatársai a...
Halpusztulás miatt horgászati tilalmat rendelt el a Duna Kölkednél található Belső-Béda elnevezésű holtágán és az...
Keresd a boltokban a Normark 2017. évi katalógusait, vagy töltsd le az alábbi...
A mai naptól nem csak a ragadozó halak kezdik meg szaporodási pihenő idejüket. Horgászrendünk 7. pontja értelmében...
Több mint bruttó 90 millió forintot fordít a Magyar Országos Horgászszövetség (Mohosz) a halászati őrök egyenruháira – derült ki a...
A múlt hetihez hasonlóan ezúttal is beszámolunk a jégmentessé vált balatoni partszakaszokról, ezzel segítve a...
Felhívjuk a tisztelt horgászok figyelmét, hogy a holnapi naptól (március 1.) életbe lép a...
Látványos jégzajlós videót tett közzé az Időkép. A felvételen azt láthatjuk, hogy egy óriási...
« vissza10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).