Cikk oldal
2013-02-19

Márciustól kibővül a Pecavilág magazin

48 helyett 64 oldalon!
Márciustól kibővül a Pecavilág magazin. Az eddigi 48 oldal helyett 64 oldalon jelenik meg a lap, ezzel együtt az újság profilja is változik, hiszen már nem csak finomszerelékes horgászattal kapcsolatos írások jelennek meg benne.
Az újság ára is változik, mostantól 395 forintos áron lesz megvásárolható!

Márciustól kibővül a Pecavilág magazin


Ízelítő a tartalomból:

Márciustól kibővül a Pecavilág magazin
Márciustól kibővül a Pecavilág magazin

Márciustól kibővül a Pecavilág magazin
Márciustól kibővül a Pecavilág magazin

Márciustól kibővül a Pecavilág magazin
Márciustól kibővül a Pecavilág magazin

Márciustól kibővül a Pecavilág magazin
Márciustól kibővül a Pecavilág magazin

Márciustól kibővül a Pecavilág magazin
Márciustól kibővül a Pecavilág magazin

Márciustól kibővül a Pecavilág magazin
Márciustól kibővül a Pecavilág magazin

Márciustól kibővül a Pecavilág magazin
Márciustól kibővül a Pecavilág magazin


A főszerkesztő szavai:

"Csak két és fél évvel ezelőtt indult a Pecavilág magazin, mégis úgy érzem, hogy egy nagyon hosszú és rögös út áll mögöttünk. Igyekeztünk hónapról hónapra mindig megújulni, próbáltuk minden egyes számmal túlszárnyalni az előzőt mind tartalomban, mind pedig minőségben. Az eladott példányszámból, illetve a számtalan olvasói levélből kiindulva úgy tűnik, az igyekezetünk nem volt hiábavaló. Köszönjük nektek a támogatást, azt, hogy immáron több mint két éve bizalmat szavaztok nekünk! Hálásak vagyunk a megannyi ötletért és dicsérő levélért, amivel ti is hozzájárultatok a magazin sikeréhez.
Nektek, Pecavilág-rajongóknak köszönhetjük, hogy az újság ismét egy nagyon fontos mérföldkőhöz érkezett. Ezúttal azonban nemcsak terjedelmében változik a lap, hanem tartalmában is. Ha szabad így fogalmazni: a fő csapásvonal megmarad, azonban a finomszerelékes horgászat mellett további módszerek is bemutatásra kerülnek majd az újság hasábjain – természetesen a megszokott pecavilágos szakmaisággal és sokszínűséggel felvértezve. Nem lesz tehát akadálya annak, hogy olvassatok nálunk is torpedó amurokról, csónakot vontató harcsákról, fékrecsegtető pontyokról és megannyi kapitális halról, amik eddig nem kerülhettek be lapunkba a finomszerelékes jelző miatt. A színvonalból továbbra sem engedünk, emellett azonban célunk, hogy a szakmai írások mellett szórakoztató, elbeszélő jellegű cikkekkel is előrukkoljunk, valamint lesz néhány új rovatunk is. Nagysikerű játékainkat is szeretnénk további forgalmazók nyereményeivel kiegészíteni, hogy a jövőben is érdemes legyen velünk játszani. A Pecavilág hivatása továbbra is az marad, hogy tartalmában és megjelenésében is újat alkosson a hazai horgászszaksajtóban, mindezt persze úgy, hogy hűek maradjunk önmagunkhoz, azaz szórakoztassunk, ötletet adjunk, tapasztalatot osszunk meg veletek!

Ebben az újságban mostantól tényleg minden benne lesz, ami téged érdekel! Olvasd szeretettel!

Természetesen örömmel várunk továbbra is minden észrevételt és véleményt a pecavilag@sprintkiado.hu email címre!”

Kulcsár János Balázs FIZESSEN ELŐ A MAGAZINRA -> KATT IDE!
Szólj hozzá:
one1980#1 2013. 04. 22., 22:17Tisztelt Horgásztárs!

Ha fontos számodra, hogy a természetes élővizeink halállománya gyarapodhasson az elkövetkező években, akkor írd alá ezt az ívet, hogy a Magyar Parlament elé vihessük közös ügyünket.

Az aláírásgyűjtő ívek másolhatók és nyomtathatók. Az összegyűjtött, aláírt íveket a következő címre kérjük eljuttatni:

Zounok-Tv. 5000 Szolnok, Thököly út 149/29 Hrsz.

http://hett.hu/doku/valasztas.pdf
kopasz78#2 2013. 04. 21., 09:48Egyet vesztettek, egyet nyertek.
üdv.
peterkovacs#3 2013. 03. 13., 21:32Tisztelt Szerkesztőség !
Eddig minden lapszámot megvettem mert ez a lap a finomszerelékes tartalom miatt a többi horgászlaptól eltérő, különleges volt. Több barátomat és kollégámat is az olvasójukká, néhányukat előfizetőjükké tettem a lapjuk és a finomszerelékes módszer iránti lelkesedésemmel.
A témakör kibővitése viszont csalódottá tett mert ezzel a lap elvesztette különlegességét, most már nagyon hasonló lett a többihez, megnövelt oldalszám, tele reklámmal amiből alig látszik ki valami érdekes tartalom.
Egy olvasójukat és rendszeres vásárlójukat (engem) biztosan elvesztettek ezzel a változással, de gyanitom hogy nemcsak engem ....
Őszintén sajnálom.
Üdvözlettel
Kovács Péter
Matchhorgasz#4 2013. 03. 12., 19:37Sziasztok!

Nekem tetszik az új Pecavilág, szerintem a ma kapható horgászújságok között az egyik legjobb. Szép kivitel, minőségi cikkek jellemzik elismert szakíróktól. Tényleg jó lett, csak így tovább. Én biztosan venni fogom.

Üdv.:
Krisztián
Pecavilagmagazin#5 2013. 03. 01., 15:47Szervusz Padlogaz!

Ha minden igaz hamarosan olvashatsz ilyen témájú cikkeket is a lapban! :)

Üdv
Hechtangler#6 2013. 02. 27., 20:51Sziasztok!
Én pont a pergető cikkek miatt(a match ami még érdekel)veszem a lapot.A pergetésnek is van finom oldala.A bojlizást meghagynám a másik lapnak.
Padlogaz#7 2013. 02. 27., 20:20Szia János!

Köszönöm a választ... Olyan cikkeket nem mutattok be ilyenkor ami "száraz anyag"? Szerelékek bemutatása.. Inkább "turkálnék" rakós ládákban, mint pergetésről olvasni... A cikk lehetne beszélgetés valamilyen "bajnokokkal" akiknek mondjuk a cuccaiba ilyenkor be lehet tekinteni egy cikk elejéig. Külhoni lapokban rendszeresen vannak ilyen tematikájú írások is, és egész sokat lehet belőlük tanulni.

Üdv:
Padlógáz
kissjoci#8 2013. 02. 27., 17:44Ez itt a baj, mindenki dolgozzon önköltségen vagy akár deficitesen is, hogy menjen a lap, meg a tulajdonosoknak a szekér. Aki meg az anyagot adja, örüljön, hogy írhat a lapba. Bár csodálkoznék, ha hasznot termelne egyelőre.
Pecavilagmagazin#9 2013. 02. 27., 12:08Szervusz Padlogaz!

A kérdés jogos, azonban a helyzet nem ilyen egyszerű. Egyik író sem abból él, hogy horgászcikkeket készít, így sok mindentől függ, hogy összejön-e a tervezett peca/cikk, avagy sem. Természetesen voltak a finomszerelékes írók horgászni az elmúlt két hónapban is, de vagy nem fogtak halat (bizony ez is néha előfordul), vagy nem sikerült olyan anyagot készíteni, amit büszkén vállaltak volna. Illetve van még egy olyan verzió is, hogy a sikeres horgászatot - érthető okokból - nem írják meg több helyre, különböző médiumokba (többen ugye a szponzoroknak is adnak le cikket). A cél minden hónapban az, hogy aktuális írásokkal lepjük meg az olvasókat, azonban a sikeres horgászatot és cikkírást az időjáráson, helyen, halak kapókedvén kívül még számos tényező befolyásolja. :)

Üdv
János
Padlogaz#10 2013. 02. 26., 18:46Kedves Kulcsár János Balázs!

Távol állljon tőlem a kötekedés vagy trollkodás, de a "minden víz befagyott" dologra nem kellene teljes mértékben hivatkozni..
Hirtelen egy eszembe jut meleg vizesek közül: Rétimajor.. Talán még Bokod is jó lehet.
Keringetik a Péteri tó egy részét is. És akkor még vannak a kisméretű "forgatott vizű" ilyen-olyan tavak vagy tórészek.. Pl. Péteri, Moby Dick versenytó.
Ezekre nem járnak a lap írói?
összes hozzászólás megtekintése »
A viza tengeri hal, kizárólag ívásra vonul az édesvizű folyókba. Az 1970-ben felépült Vaskapu erőmű megépülése óta az utolsó regisztrált dunai vizát Paksnál fogták 1987-ben. Ez a példány 3 méter hosszú és majd 200 kg súlyú volt.