Cikk oldal
2010-10-28

PECA.HU ÚJRATÖLTVE

Ismét aktív a portál
Nagy örömmel üdvözlök mindenkit az ismét AKTÍV peca.hu horgászportálon!
Kalandos fél év áll mögöttünk. Amíg az oldal látszólag pihent, a háttérben ezalatt komoly egyeztetések folytak a portál további sorsát illetően.
Nagy vonalakban leírnám nektek a történteket, úgy gondolom, hogy minden kedves felhasználónk, olvasónk megérdemel egy magyarázatot, miért is állt le ez év áprilisában kedvenc horgászportálja.
Az oldal tulajdonos-üzemeltetőjénél, a Rapala-Eurohold Zrt.-nél 2010. év elején vezetőváltás történt. Az új vezetés úgy döntött, hogy nem kívánja tovább üzemeltetni ebben a formában a weboldalt.
Nem kenyerem a magamutogatás, de ezúttal kénytelen vagyok beleszőni szerény személyemet is a történetbe. A portál leállását követően egyértelműen feleslegessé vált a munkám, így számos honfitársamhoz hasonlóan kénytelen voltam új kenyéradó után nézni. Rövid, de annál kalandosabb keresgélés után kötöttem ki a Sprint Kft.-nél (a kiadónál), amely többek között olyan színvonalas lapok kiadója, mint a Bujáki Géza fémjelezte Pontyvilág, vagy az általam fémjelzett Pecavilág. :) Nem kellett sokáig győzködni a főnökeimet arról, hogy a peca.hu egy komoly közösségi portállá nőtte ki magát az elmúlt három évben, és pont egy ilyen szakmai befektető kezében tudna újra virágozni a számunkra oly fontos és kedvelt portál.
Így majdnem féléves leállást követően is úgy döntöttek, tesznek egy próbát az oldal megvásárlására. Tárgyalás tárgyalást követett, majd múlt hét csütörtökön eljutottunk egy olyan állapotra, amelyre mindkét fél áldását adta.
Röviden ennyi a történet, többet – azt gondolom – nincs is értelme beszélni erről, nem úgy az oldal jövőjéről.
Reményeink szerint a mai naptól egyre többen találnak majd vissza hozzánk a régi látogatók közül, akiknek csak annyit tudok ígérni, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy legalább annyira színvonalas oldalon böngésszenek, mint fél évvel ezelőtt.
Egyértelmű célunk az, hogy létrehozzuk hazánk legpörgőssebb, és ami nagyon fontos, „márkafüggetlen” horgászportálját, természetesen számos itthon forgalmazott márka bevonásával, reklámozásával. Fel fogjuk venni tehát az összes hazai forgalmazóval a kapcsolatot (ami nagy részben már a kiadott pecaújságaink kapcsán régebben megtörtént).
Továbbra is lesznek írások, videók, hírek, fórumok, és természetesen nem maradnak el a jól bevált nyereményjátékok, pályázatok sem.
Terveink szerint hamarosan el fogjuk indítani az oldalon webshopunkat is, melyben széles választékot és kedvező árakat fogunk ajánlani nektek.
És most a szavak helyett beszéljenek a tettek, mi azon leszünk, hogy örömmel látogassatok el az ÚJ PECA.HU oldalra.
Nézzétek, olvassátok, böngésszétek és szóljatok hozzá!
Jó szórakozást kíván a Peca.hu csapata!

Üdvözlettel,

Kulcsár János Balázs
Szólj hozzá:
Pergetofan#1 2011. 12. 18., 13:44Adathalász 4. megtaláltam!
marcell17#2 2011. 02. 26., 17:51Hello!

Hogyan lehet tavat regisztrálni vagy regisztráltatni az oldalra?

köszi a segítséget!
szalaipeti#3 2010. 11. 13., 22:42Az lenne a kérdésem hogy a webáruházban a termékekhez mikor lesznek árak kiírva?
SzKrisztian#4 2010. 11. 13., 15:57Helló spinnerer!

Kb. 8-9 hozzászólással ezelőtt már én is feltettem egy ehhez hasonló kérdést. Akkor azt válaszolta admin, hogy a szervezések folyamatban vannak. Minden erővel azon vannak, hogy a portál minél hamarabb visszanyerje korábbi formáját, pörgősségét.

Üdv.: Krisztián
spinnerer#5 2010. 11. 13., 10:57Hello admin!


Halveszélytől és Rablótanyáktól függetlenül, kérdezni szeretném (nem, mintha türelmetlenkedni szeretnék), hogy lesz e saját tartalom is?
Értem ezt arra, hogy az eddigi S.G. videók pl. már elég régiek (videomegosztó oldalakon) és a cikkek is kicsit porosak.

Volt egy valamilyen színvonal, jó lenne legalább folytatni, ha más személyekkel is (az is érthető természetesen, nem biztos, hogy kellenek ismét okostojások is...:) ).

Sok sikert!


Üdv.:
spr.
pip#6 2010. 11. 12., 19:10kedves dani,
mindenekelőtt meg kell jegyeznem, hogy megtisztelő a beszámolók közé tett felhívásod. (és természetesen a többi hozzászólónak is köszönjük a biztató és hiányoló sorokat. ezt bk nevében is mondhatom, hiszen ő is, ill. a 'rablótanyákon' is meg lett említve – melyhez szintén volt járulékos közöm.)
gábor barátom talán kicsit félreérhetően írta a halveszélyről, hogy kitartóan kell követelni, és akkor talán lesz. nem arról van szó, hogy kéretnénk magunkat, pusztán arról, hogy nem kaptunk felkérést a folytatásra az oldal új üzemeltetőjétől, így a közeljövőben nem lesz friss epizód a portálon.

csak azért szerettem volna tisztázni a dolgot, mert nem lenne szép részünkről kételyek között hagyni azokat, akik vették a fáradtságot és beírtak ide – többek között – miattunk is.
a meglévő epizódok egy ideig még biztosan nézegethetők lesznek a pecán, és mivel nem szeretnénk abbahagyni a halveszélyt, tuti, hogy találkozhattok új részekkel – talán már jövőre.
remélem sok szép tartalom lesz az új pecaponthun is.
üdv
pip
jocker71#7 2010. 11. 12., 18:18kiböjtöltük:)))
kubuka#8 2010. 11. 12., 11:36Köszönöm NEKTEK az újraindulást!:))))
Sok sikert kívánok!!!!
dani961211#9 2010. 11. 12., 11:13http://www.peca.hu/klub/beszamolo/228 hali kommentelj olvasd el és küld tovább léci
szivarolom#10 2010. 11. 12., 00:39Az ország egyetlen igazi horgász oldala. És egy ellensúly a mérleg egyik serpenyőjében, ami talán egyensúlyt tart azokkal az oldalakkal szemben, ahol elkorcsosult bíznisz világunkat tükrözik keményen...
Már annyira gusztustalanul dugják a torkomba az ujjukat, hogy ennek az oldalnak a létjogosultsága nyilvánvaló lett. Remélem ismét átélhetem a horgászat élményeit nem csak a parton, hanem itt a gép előtt is. Mert ez eddig egész jól sikerült. Jó munkát. Ricsi
összes hozzászólás megtekintése »
Minél keményebb a monofilzsinór anyaga annál kisebb a nyúlása, de nagyobb a szakítószilárdsága. Ellenben minél lágyabb annál nyúlékonyabb, gyengébb a zsinór.