Angol nyelvű videó a csaliról
Rapala CDMAG CountDown Magnum wobbler
A világ első számú wobblere a világ összes vizében. Robusztus felépítésű, balsafából készült, süllyedő wobbler, amit ellenőrzött süllyedésével a vízoszlop bármely rétegében vezethetünk. Korrózióálló fém terelő lemeze van és erős szerkezete miatt túlél minden drasztikus támadást. Szuper erős Perma Steel rozsdamentes horoggal és kulcskarikával van szerelve.
Angol nyelvű videó a legendás csaliról
Rapala FMAG Magnum Floater wobbler
A Rapala Magnum wobblert kifejezetten nagy halak horgászatára tervezték és számos horgász világrekordot tart. Erős, masszív felépítésű, balsafából készült, úszó wobbler, mely szuper erős Perma Steel rozsdamentes horoggal és kulcskarikával van szerelve. Bevontatáskor egyenesen és jól halad, még igazán nagy sebesség mellett is.
Angol nyelvű videó a csaliról
Rapala CNR Clackin' Rap Rapala wobbler
Műanyag testű, süllyedő wobbler, mely bármilyen mélységben vontatható. Mozgás közben az egyedülállóan kialakított csörgő kamrája, melynek fém oldallemezei között egy acélgolyó mozog szabadon, egy összetéveszthetetlen, egyedi és vonzó kattogó hangot ad ki, amire a halak...
Angol nyelvű videó a csaliról
Rapala Max Rap wobbler
Sekély-vízi és felszín közeli horgászatra tervezett, optimális aerodinamikájú és nagy teherbírású műanyag testű wobbler. Beépített MaxCast rendszerének köszönhetően lehetővé válnak vele a nagy távolságú pontos dobások. A Test belsejében elhelyezett wolfram golyók dobás közben tökéletesen stabilizálják a wobblert. Spark Point hegykialakítású, VMC horoggal és speciális ovális kulcskarikával szerelt....
Angol nyelvű videó a legendás csaliról
Rapala Husky Jerk wobbler
Az Original hosszú, ceruza formájára emlékeztető, csörgő kamrával ellátott, műanyag lebegő wobbler. Súlya és kitűnő egyensúlya könnyebbé és hosszabbá teszi a dobásokat. A legtökéletesebb mozgást a bevontatás közben történő rángató mozdulatokkal érhetjük el. Az átlátszó test és a holografikus fóliás gerincoszlop fokozza az új mintázatok fogósságát.
Angol nyelvű videó a legendás csaliról
Rapala Rattlin' wobbler
Nehéz, süllyedő műanyag wobbler, melyet a klasszikus pergető és rángató bevontatás mellett mártogató módszerrel is használhatunk a mélyebb vizekben. Nagy súlya és terelőlap nélküli alakja miatt távolabbi és pontosabb dobásokat érhetünk el vele. Egyedülálló belső csörgő kamrájának köszönhetően, mozgás közben intenzív hangfrekvenciát ad ki magából.
Angol nyelvű videó a csaliról
Rapala JSR Jointed Shad Rap wobbler
A legendás Shad Rap kétrészes, csörgős, lebegő változata. A tagolt műanyag testének, illetve a hosszú csőrének köszönhetően nagyon intenzív, széles úszó mozgást végez. Szuper éles fekete nikkel vanádium VMC Pyramid Point horoggal van szerelve. Ez a wobbler három méretben készül. Az 5 centiméteres típussal a kisebb halakat zsákmányoló balint vagy domolykót csalhatjuk horogra, míg a legnagyobb 7 centiméteres verzióval a nagyobb halakra vadászó csukát, illetve harcsát.
Angol nyelvű videó a csaliról
Rapala DT Dives-to wobbler
A DT típus az első balsafából készült Rapala wobbler, mely beépített csörgőkkel van szerelve. Ez a távdobó rendszerű műcsali a legjobb minőségű válogatott balsafából készül. A négy méret úgy lett kialakítva, hogy mindegyik egy adott mélységre törjön le a lehető leggyorsabban és maradjon is ott a legtovább. Így egy nagyon fogós wobblert terveztek, hiszen egy műcsali minél tovább van a meghorgászni kívánt zónában, annál nagyobb a fogási esélye.
Egy perctől hat óráig
Minden, amit a pelletről tudni érdemes
Kinek van ideje arra, hogy napokig bíbelődjön a beetetéssel? Miért kell szerény fogással beérnie annak, akinek nincs pelletje? Íme az ideális csali azoknak, akik a nap végére szeretnének olyan elégedettek lenni, mint azok, akik akár egy hétig a parton ücsörögnek... 
Angol nyelvű videó a csaliról
Rapala DTFATSS Dives-to Fat Sure Set wobbler
A Rapala büszkén mutatja be ezt a kövér testű balsafa crankbait műcsalit. Ez a wobbler egy jóízű falat a ragadozók számára, mely az adott mélységre tör le, és ott is marad a vízből való kiemelése pillanatáig. Tökéletesen kiegyensúlyozott, távdobó úszó műcsali, mely távolabb repül...
Angol nyelvű videó a legendás csaliról
Rapala Skitter Prop wobbler
Felszíni, balsafából készült műcsali. Speciális rozsdamentes propellerével hihetetlen buborékokat képez a víz alatt, melyekkel intenzív rezonanciát kelt. A terelőlap nélküli kialakításának valamint áramvonalas alakjának köszönhetően nagyobb dobásokat lehet vele elérni. Édesvízben, illetve tengervízben egyaránt használható.
Angol nyelvű videó a legendás csaliról
Rapala Skitter Pop wobbler
Homorú terelő lapjának köszönhetően ez egy kifejezetten felszíni balsafa popper. A víz tetején megugró kishalat vagy egy úszó békát is utánozhat. Életre keltése a lefelé tartott bot spiccének rángató mozgásával történik. A hátsó horga egy feltűnő kontrasztú, színes, csillogó farokkal van szerelve. A tengeri, SSP változat rozsdamentes Perma Steel horgokkal és kulcskarikákkal kerül forgalomba.
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 tovább »
A viza íváskor akár 7 millió ikrát is lerakhat, azonban csak 12-18 éves korában éri el az ivarérettséget. Hossza elérheti a 9 métert, súlya pedig az 1500 kilogrammot. Akár 100 éves koráig is élhet.