Cikk oldal
2012-09-19

Megvannak a nyertesek!

Az írói pályázat végeredménye
Nyár elején hirdettük meg a peca.hu írói pályázatát melyet múlt héten sikerült lezárni. Nincs más hátra tehát, mint eredményt hirdetni!
A pályázat majdnem 6 hónapja alatt több mint 60 pályamű érkezett hozzánk, melyekből 25-öt találtunk arra méltónak, hogy megjelenhessen a Peca.hu Magazinjában. A kimaradt írások hiányosságai főként a hozzájuk csatolt képek-, illetve a fogalmazás, nyelvhelyesség terén mutatkoztak. Aki most nem került be a kiválasztottak közé, azoknak reméljük nem szegtük ezzel kedvét a további próbálkozásoktól!
A megjelent 25 pályaműből Bokor Károly és Kulcsár János választotta ki az első három helyezettet.
Aki folyamatosan nyomon követte a felkerülő írásokat, az láthatta hogy nem volt könnyű dolga a zsűrinek. Az információ tartalom mellett a szellemesség, horgászélmény élethű bemutatása, irodalmi, stilisztikai szempontok figyelembe vétele egyaránt közre játszottak abban, hogy megszülessen a végső eredmény. Számos, írói szemmel nézve is színvonalas alkotás született, de mindent összevetve az alábbi három cikk bizonyult a legjobbnak:


1. helyezett: Németh Péter - Freccsen a felszín, hallgat a mély című írása

Megvannak a nyertesek!

Nagyon precíz és részletes bemutatása a domolykó horgászatnak, hatalmas tudással párosítva, szép képekkel fűszerezve. Aki valaha is domolykóhorgászatra szánja el magát, alapmű lesz számára Péter cikke.
Ide kattintva elolvashatja a cikket.

Nyereménye 1 db Plano horgászdoboz Storm műcsalikkal
Nyereménye 1 db Plano horgászdoboz Storm műcsalikkal2. helyezett: Moizes-Czita Tímea - A telihold árnyékában című írása

Megvannak a nyertesek!

Sajátos humorral és rendkívül élvezetes stílusban írja le, hogy egy hölgy horgász hogyan látja elszánt férfi sporttársait, amint lehetetlent nem ismerve árkon bokron át mennek egy jó pecáért, ami aztán nem is zárul happy end-el... Köszönjük Tímea, nagyon jót mulattunk a cikkeden! :)
Ide kattintva elolvashatja a cikket.

Nyereménye 1 db Shimano Super 4000 GT-RC orsó
Nyereménye 1 db Shimano Super 4000 GT-RC orsó3. helyezett: Kovács Márk - Örök táncban című írása

Megvannak a nyertesek!

Szinte odaképzeljük magunkat a dunai kövezésre, ahogy finomszerelékes pálcájával fárasztja termetes harcsáját. Gyönyörű halak, szép képek, kiválóan megírt horgászélmény, melytől minden horgász keze viszketni kezd egy jó pecára...
Ide kattintva elolvashatja a cikket.

Nyereménye 1 db Shimano Tribal táska
Nyereménye 1 db Shimano Tribal táskaAhogy azt fentebb említettük szerencsére és nagy örömünkre igen csak nehéz dolgunk volt a nyertesek kiválasztásakor. Olvastunk, megvitattunk, sakkoztunk a cikkekkel, sorba rendeztük őket, majd újra elolvastuk, majd ismét eszmecsere... Mivel az első három helyezetten kívül jó pár igen színvonalas munka került a kezünkbe, úgy döntöttünk, hogy az alábbi pályázókat kisebb, de annál hasznosabb ajándékokkal díjazzuk:

név szerint:

Fekete Dániel,
Tiszai kalandozások

Vicze Dávid,
Egy drávai pergető gondolatai

Kuti Ádám,
Egy patak domolykói

Oláh Sándor,
Hogyan lettem pergetőhorgász

Kovács István,
Tavaszi márnák

Andrell Szabolcs,
Gazdaságos bojli

Kovács Szabolcs
Kis bottal egy nagy vízen

A nyerteseknek gratulálunk, kérjük hogy küldjék el címüket és telefonszámukat az info@peca.hu e-mail címre, valamint minden kedves pályázónak köszönjük a színvonalas munkát!
Reméljük, hogy azok, akik csak olvasták is kellemesen szórakoztak, és esetleg kedvet kaptak, hogy a következő pályázaton Ők is billentyűzetet ragadjanak, és írásba öntsék élményeiket!
Szólj hozzá:
Vili74#1 2012. 09. 21., 08:58Gratulálok a nyerteseknek!!!
toszegisrac#2 2012. 09. 19., 15:55Gratulálok a nyerteseknek.
összes hozzászólás megtekintése »
Az úszóhólyag számos halfajnál nagy szerepet kap a hallásban. A vízben terjedő hanghullámok rezgéseit a bőrön és izomzaton kívül az úszóhólyag is érzékeli és felerősítve továbbítja azokat a belső fülhöz (labirintszerv). A másik nagyon fontos funkciója, hogy a hal vízben történő lebegését, süllyedését, illetve emelkedését is ennek a szervnek a segítségével szabályozza.