A harmadik nap eredményei
II. Dynamite Baits Kupa, Palotás      (I. ED/3.)
A második Palotás Dynamite Baits Kupa első elődöntőjének harmadik napja.
A második nap eredményei
II. Dynamite Baits Kupa, Palotás      (I. ED/2.)
A második Palotás Dynamite Baits Kupa első elődöntőjének második napja.
Az első nap eredményei
II. Dynamite Baits Kupa, Palotás       (I. ED/1.)
Megkezdődött a második Palotás Dynamite Baits Kupa első elődöntője.
II. Dynamite Baits Kupa, Palotás 2008. április 21-25., Első elődöntő
A II. Dynamite Baits Kupa média támogatója a Peca.hu, aki nem csak a verseny beharangozásában vesz részt, hanem szinte percről percre követni fogja az elődöntők és a döntő eseményeit.
Szeretnénk a résztvevő csapatok tagjait a Peca.hu olvasóinak bemutatni.
II. Dynamite Baits Kupa, Palotás 2008. április 21-25., Első elődöntő
A II. Dynamite Baits Kupa média támogatója a Peca.hu, aki nem csak a verseny beharangozásában vesz részt, hanem szinte percről percre követni fogja az elődöntők és a döntő eseményeit.
Szeretnénk a résztvevő csapatok tagjait a Peca.hu olvasóinak bemutatni.
Pergető versenyek
„Rapala-Mátrai Pergetők”
Bajnokok Kupája Versenysorozat
Speciál Mix Kupa Maconkán
Kapitális dévérek, zsinórszaggató pontyok
Előző héten végigéltem, milyen kívülről szemlélni egy páros versenyt, most alkalmam volt belülről megtapasztalni minden percét. Április 12-én, Maconkán ünnepelte hatodik születésnapját a Speciál Mix Kupa, amelyen idén tizenhat páros turkált a rajthelyeiért a számokat rejtő szent baseball sapkában.
Zalaszentmihály, 2008. május 16-18.
48 órás Rapala Eurohold harcsafogó verseny
Harcsafogó verseny partról és csónakból két fős csapatok részére EGYMILLIÓ FORINT díjazással!
Párosverseny a Tőzegesen
Gyömrői Vándorkupa 2008.
Ha egy verseny már a negyedik évét is megélte, akkor méltán tekinthető életképesnek és közkedveltnek a horgászok körében. Ezek közé tartozik a 2005-ben alapított Gyömrői Vándorkupa is, mely idén április 5-én került negyedik alkalommal megrendezésre. Páros verseny, négy óra hosszban, melyen a párok közvetlen egymás mellett riogatják a halakat. A verseny csáberejét nem csak a hatalmas vándorkupa, hanem az ötvenezer forintos első díj is jelenti.
Versenykiírás
II. Dynamite Baits Kupa 2008, Palotás
A DYNAMITE BAITS KUPA egy olyan többfordulós verseny, amely két elődöntőből majd egy döntőből áll. A két elődöntőben 25-25 csapat indul, ahol az első 6-6 csapat lehetőséget kap, hogy megmérettesse magát a döntőbe. A versenyen kétfős csapatok indulhatnak, viszont minden csapat igénybe veheti egy harmadik személy segítségét, aki a csapat teljes jogú tagjává válik, segíthet a bójázásban, etetésben, behordásban, fárasztásban, stb. Az a csapat, amely élni kíván a harmadik csapattag lehetőségével, kérjük, hogy a verseny megkezdése előtt a versenybizottság felé ezt jelezni szíveskedjen. A horgászhelyek sorsolása a nevezés sorrendjében történik. Sorsolás után minden csapat gépkocsival megközelítheti horgászhelyét, parkolás, sátrak felállítása, személyes dolgok elhelyezése, közvetlenül a horgászhelyen lehetséges.

V. Rapala - Eurohold csuka és süllőfogó verseny
24 óra Háromfán
Immár az ötödik alkalommal került megrendezésre a Rapala-Eurohold 24 órás csuka és süllőfogó versenye. A Somogy megyei Háromfai-tározó köztudottan sok szép csukának, süllőnek is vadregényes élettere.
Beszélgetés Papp Józseffel, a US Open győztesével
Magyar az amerikai bajnok!
Kedden délelőtt csörgött a telefonom. Most nyertem meg az amerikai bajnokságot - mondja. Gratulálok, ha hazaértél készítenék egy interjút veled, a peca.hu olvasóinak. Oké, otthon keressük egymást, volt a válasz. Ennyi volt az előzmény, most halljuk a US Open rövid történetét, a magyar győztestől, Papp Józseftől.
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 tovább »
A csuka szinte egész évben táplálkozik, kivétel ez alól az ívás illetve a fogváltás időszaka, mely a nyári hónapokban esedékes. Ez a fiziológiai folyamat egy hónapig tart és teljes böjtre kényszeríti ezt az egyébként falánk ragadozót. Ennek ellenére a csuka hazánk egyik leggyorsabban fejlődő hala, ideális esetben akár 200 nap alatt is elérheti a 45-50 cm-es hosszt.