Horgászvíz adatbázis

Berek horgásztó

Víz mérete: 3,5
Kezelő:
Elérhetőségek:
Németh Gyula BEREK HORGÁSZPARK HÖVEJ www.berekfischpark.hu www.berekhorgaszpark.hu Tel 20 9 449 584

Várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal...

Berek horgásztó
Víz típusa:
mesterséges tó
Fajlagos pontytilalom:
nincs
Pergetés engedélyezett-e:
nem
Etetés korlátozás:
van
Lékhorgászat engedélyezett-e:
nem engedélyezett
Csónakhasználat:
nincs
Bojlis horgászat lehetősége:
nincs
Sátorozás engedélyezett-e:
nem
Elvihető halmennyiség:
Hal árak: Ponty, amur: 850 Ft Kárász, keszeg: 500 Ft Süllő, csuka: 2500 Ft Nem szabad szákba rakni az alábbi halfajokat: fekete sügér, garda, pisztráng, tok.
Horgászidőszak:
Általános horgászati idő: március 1.-től szeptember 30.-ig: 07 órától 20 óráig október 1.-től március 31.-ig: 07 órától 17 óráig
Éjszakai horgászat:
Éjszakai horgászat csak a tógazda külön engedélyével lehetséges. Éjszakai horgászat esetén a horgászhely megfelelő kivilágítása kötelező!
Jegyárak:
Napijegy a kemping recepción válható. Napijegy árak: Felnőtt 1500.-Ft, gyerek (14 éves korig) 800 Ft
Napijegy váltás (hely, idő):
Napijegy a kemping recepción válható.
Egyéb tudnivalók, aktualitások:
BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A vízpart közelsége, az erdők csendje lelassítja az idelátogatókat. Séta alkalmával belehallgatunk az erdő csendjébe, megcsodáljuk a lenyugvó napot, vagy esti sétánk során elnézegetjük a csillagok ezreit a fejünk felett. Faházaink és kemping parcelláink közvetlenül egy 3,5 ha-os horgásztó partján találhatók, a természet közeli faházak szobái kényelmes berendezései igazi nyugodt környezettel várnak. A közeli Fertő-Hanság Nemzeti Park a természet ritka szép szigete Magyarország nyugati kapujában. A Fertő-Hanság és a Rábaköz területének mindig meghatározó volt a víz! 2004-től - a korábban hímzéséről világhírű - Hövej határában, mintegy 35 ha-os területen kezdődött a Tópark kialakítása, mely 2013-tól bővül a horgásztó partján épült szabadidő parkkal. A Tópark és mellette a Berek csodálatos fákkal ligetekkel és rétekkel tarkított környezetben nyújt pihenést a sétára, vadászatra és legfőképp a horgászatra vágyó vendégek részére és számos kirándulási programot kínál a környéken a kempingezés szerelmeseinek is, mint pl. Fertődi Kastély illetve a Hanság Élővilága Kiállítása látogatása, gyógy és strandfürdési lehetőség Kapuváron, kenu és kalandtúrák a Hanságban, gyalog és kerékpáros túrák illetve a Berek közvetlen környékének program ajánlatai a horgászat vadászat és a természet szerelmeseinek vagy egyszerűen csak a pihenni vágyók részére. Kiemelő szák és horog szabadító használata kötelező. A halak kímélése érdekében kérjük használjon pontymatracot, sebfertőtlenítőt. Az 5 kg feletti halat minden esetben vissza kell engedni a tóba.
Szálláslehetőség:
A szabadidőparkban 4 db 2 ágyas és 3 db 4 ágyas öszkomfortos, erkélyes faházakban kínálunk pihenési lehetőséget, továbbá kempingezők részére 15 parkosított, villamos energiával ellátott parcellát közvetlen a horgásztó partján. Szállás lehetőség faházas apartmanokban és 4 fő részére, kempingezés sátorral és lakókocsival., Tv , Internet , minikonyha, kerti bútor , grillező ,bográcsozó , parkoló, gokart és kerékpár kölcsönzés , mosógép , tusoló-wc, fedett társalgó közvetlen a vízparton , stégek. Környék: élelmiszerbolt, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, múzeum, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, masszázs
Horgászállás megközelítése gépkocsival:
nem lehetséges
Megközelítés:
BEREK-HORGÁSZPARK horgásztó és kemping az ország nyugati kapujában a korábban a világhírű hímzéséről híres - Hövej határában helyezkedik el. Megközelítése autóval: 85-ös sz. főútvonalról Vitnyéd településen fordulunk le Hövej irányába, majd a csermajori leágazás elhagyva tábla jelzi a horgásztavakat és forduljon jobbra a diófa sornál.
Horgászvíz hírek
A tavaszias szél elfújta a jeget a Balatonon, megjelentek a horgászok a vízpartokon

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. az alábbiakban ad tájékoztatást a jelenlegi, tavaszias időjárás nyújtotta...

A BÁCSHOSZ haltelepítési előrejelzése

A BÁCSHOSZ kezelésében lévő, alábbiakban megjelölt vízterületeken...

Ponty telepítés a Külső Bédába

A Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége 2019. február 12-én fogható méretű III. nyaras...

Úszó munkagép segíti az Örvényi-morotva kotrását

Jelenleg is zajlik a Tisza-tavi Örvényi-morotva részleges kotrása. A munkához használt...

Drónfelvétel az Örvényi-morotva kotrásáról

Az alábbiakban egy nem mindennapi szemszögből, drónvideón tekinthető meg a tiszafüredi medencében található...