Eszközök
Baleno New Chamoix 518B polár dzseki
Baleno New Chamoix 518B polár dzseki
Jellemzői: cipzáras zárási lehetőség; rugalmas kordszálas állítható lehetőség az alsó szegélyben; cipzáras, tágas oldalsó zsebek; cipzáras mellzseb; magas gallér...
Carp'n'carp Bull-Dog Carp Line zsinór
Carp'n'carp Bull-Dog Carp Line zsinór
Kiemelkedően magas szakítószilárdságú, alacsony nyúlású horgász zsinór. Jó csomótűrő képességének és kiváló kopásállóságának köszönhetően a legextrémebb körülmények között is megállja a helyét.
Blue Fox BFSSV Shallow Super Vibrax villantó
Blue Fox BFSSV Shallow Super Vibrax villantó
Ez a műcsali zsinór csavarodás elleni védelemmel van ellátva. Bronz teste szabadon forog és hangot ad, amikor a haranghoz hozzáér. Tengelye rozsdamentes, melynek végein nagy teherbírású szemek vannak. Teste forgácsolt rézből, míg kanala krómból készül. Extra erős VMC horoggal...
Chub ujjvédő
Chub ujjvédő
A Chub ujjvédő puha, mégis erős bőrből készül, és védi az Ön ujját a távoli, vagy az ismételt dobásoknál. Az állítható, elasztikus csuklópánt és a gyorsan kioldható patent kényelmes és biztos viseletet biztosít.

Carp Zoom All Inclusive Carp Fanatic Groundbaits
Carp Zoom All Inclusive Carp Fanatic Groundbaits
Egyedi, csúcsminőségű etetőanyag, melybe 3 mm-es CarpPelletet is kevertünk. Ezeknek a pelleteknek nagyobb része süllyedő, kisebb része pedig lebegő. Ideális összetevői, valamint különleges ízkombinációi révén kiváló csalogató hatású, nagypontyos keverék. Mindig fogós!
Halak esetében alapvetően kétféle pikkelyt különböztetünk meg. Az egyik a reszelős felületű fésűs (ctenoid) pikkely, mely a hazai halfauna tekintetében többek között a sügérnél tapasztalható. Míg a másik, a kerekded geometriájú, sima felületű úgynevezett kerek (cycloid) pikkely, mely például a pontyra jellemző.