Eszközök
Carp Zoom Turbo Seeds 500g
Carp Zoom Turbo Seeds 500g
Szenzációs termékcsalád a CarpZoom-tól. A halak által legjobban kedvelt magvak és keverékei praktikus kiszerelésben.  1 csomag tartalma 3-5 kg etetőanyaghoz elegendő mennyiséget tartalmaz. Használatával a halak hosszú időn át az etetésen tartózkodnak.
Carp Zoom XXL Bojlipaszta
Carp Zoom XXL Bojlipaszta
A bojli pasztát egyre többen alkalmazzák a minél hamarabbi siker érdekében. Ezt a csali köré felvitt réteget nagyon gyors oldódás jellemzi, a benne lévő alkotóelemek szétterülnek a csali körül, így növelve a vonzásterületet, hogy a halak könnyebben és hamarabb megtalálják a horgunkon lévő finomságot...
Carp Zoom Express Attractor 50ml
Carp Zoom Express Attractor 50ml
Ez egy gyors hatást kiváltó folyékony aroma. Vízbe érve robbanásszerűen terül szét. Az etetőanyaghoz csak nedvesítés után keverjük, hogy a szemcsék felületén maradjon!
Carp Zoom Carp Pellets
Carp Zoom Carp Pellets
A Carp Zoom pelletcsaládot vezető haltenyésztők fejlesztették ki pontynevelés céljából. Csökkentett olajtartalmú, kiegyensúlyozott tápértékű, mely tökéletes a pontyok számára. Kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból készül, így biztosítva az egészséges, kiegyensúlyozott táplálást.
Carp 'n' carp Eco Keepnet fémkarikás haltartó
Carp 'n' carp Eco Keepnet fémkarikás haltartó
Állítható adapter fejjel ellátott , 8 mm-es lyukbőségű haltartó szák. 100mm-es alumínium karikákkal.
Enterprise Mini, Midi és Mega csemegekukorica
Enterprise Mini, Midi és Mega csemegekukorica
A híres Enterprise Tackle Pop-up csemegekukorica Midi (közepes) és Mega (óriás) változatai további alternatívákat kínálnak a megfelelően kiegyensúlyozott csali eléréséhez. A Mega csemegekukorica oldalán található nyílásba súlyt helyezve kritikusan kiegyensúlyozott, vagy akár süllyedő csalit is készíthetünk...
A halak színét a bőrükben termelődő különféle színsejtek aránya határozza meg. Ha egy faj irharétegében nagy mennyiségű guanin termelődik, akkor a hal színe ezüst lesz. Ha melanin sejtekből van több, fekete vagy barna lesz a bőrszín. Sárga szín akkor fordul elő, ha a xantofill színsejt dominál, míg piros akkor, ha az eritrofill van nagyobb számban jelen.