Eszközök
Termékeink
Bojliroller
Bojliroller
Saját bojlink otthoni elkészítésében, formázásában nyújt nagy segítséget ez a masszív roller. Az egy darabból álló konstrukcióval kiküszöbölték a penészedést a roller felületén.
Carp 'n carp  Bojlifúró
Carp 'n carp Bojlifúró

Bojli átfúrásához használt fúrószár.  A hétköznapokban ismert fúróhoz hasonlóan tudjuk átfúrni bojlinkat ezen termék segítségével...

Carp 'n carp  Bojlitű
Carp 'n carp Bojlitű

A bojlis horgászok körében elterjedt „fűzőtű”. Elsősorban akkor használják a horgászok, ha nincs kéznél egy bojlifúró. Egyszerűen átszúrjuk óvatosan a bojlinkat, és a szakállba akasztva húzzuk vissza a fonott előkénket...

Carp 'n carp  Hosszú szárú fűzőtű
Carp 'n carp Hosszú szárú fűzőtű
Több csali felfűzését teszi lehetővé az előkénkre. Alkalmas egyszerre több bojli vagy pellet felhelyezésére a pva szalagra (kiegészítő etetésre).
Carp 'n carp  Normál fűzőtű
Carp 'n carp Normál fűzőtű
Segítségével egy két bojli, pellet csalit fűzhetünk horgunk mellé a hajszálelőkére. Kellően erős, hogy egy közepesen kemény bojlit is át szúrhassunk vele.
Carp 'n carp Biztonsági ólomkapocs
Carp 'n carp Biztonsági ólomkapocs
A Carp Zoom biztonsági ólomkapocs előnye,hogy elakadás esetén az ólom gond nélkül kiakadhat. Fárasztáskor jól jöhet ez a szerelési mód, hiszen minimálisra csökkenti a halvesztés lehetőségét, ha pedig mégis megtörténik a hal is könnyebben tudja kiszabadítani magát.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 tovább »
A horgászorsót a III. századi Kínában találták fel. Európában mégis csak a XVIII. század folyamán kezdett elterjedni. A multipikátoros orsót Kentucky állambeli George Snyder órásmester gyártotta le először. Az állódobú orsó műszaki tervét Alfred Holden Illingworth angol úriember készítette el.