Eszközök
Termékeink
Energo Team Bottartó tulipán
Energo Team Buzz Bar 2 botosó basic
Energo Team Rakósbottartó medium
Energo Team Rakósbottartó medium
A botvilla a botunk rövidítésének ideje alatti biztonságos elhelyezéskor játszik fontos szerepet. Az éppen nem használt botrész vékonyabbik végét tartja. Kialakítását és anyagát a biztonságos használatnak megfelelően tervezték, nagyobb átmérőjű topsettekhez is használható...
Energo Team teleszkópos nyél etetőtálhoz
Energo Team teleszkópos nyél etetőtálhoz
Fémből készült, erős, strapabíró, kiváló minőségű, csavarmenettel rendelkező, teleszkópos nyél etetőtálhoz. Hossza 50 és 100 cm közötti tartományban állítható.
Energofish bottartó villa - íves
Energofish bottartó villa - íves
Erős, fémből gyártott, 50 cm-es hosszúságú bottartó, mely végtelenül egyszerű, de hatékony formája, s ezáltal kiváló használhatósága miatt rendkívül népszerű a horgászok körében. A nyél beakasztása után stabilan, fixen tartja horgászbotunkat az eszköz.
Energofish bottartó villa - sima
Energofish bottartó villa - sima
45 és 65 cm-es méretben kapható, egyszerű, erős, fém leszúrós bottartó villa, műanyag, U alakú fejjel. Univerzálisan használható bármilyen horgászmódszernél.
 
1 | 2 tovább »
A compó a magyar vizek orvoshala. Onnan kapta ezt az elnevezést, hogy a bőrén lévő nyálkahártya más halak sérüléseit képes begyógyítani, amennyiben azok nekidörgölik testüket.