Eszközök
Termékeink
Carp 'n carp Hagyományos Horgász táska
Carp 'n carp Hagyományos Horgász táska
Praktikus, közepes méretű horgász táska. Akár rövid, akár pár napos horgászatra megyünk, ez a táska elegendő a szükséges horgász csalik és felszerelések, szerelékek szállítására. Több speciális zsebbel, kényelmes vállpánttal. A belső nagy rekeszbe a CapˇNˇCarp szerelékes tároló dobozok mind beleférnek. Legkedvezőbb áru horgász táska!
Carp 'n carp Horgász Hátizsák
Carp 'n carp Horgász Hátizsák
Nagyméretű horgász hátizsák. A cserkelő-kereső horgászat nélkülözhetetlen kelléke. Minden olyan horgászfelszerelés elfér benne amire szükségünk lehet. Csalik, horgász kellékek, orsók, szákok és a kiegészítőknek akár külön zsebeket is találunk. Így azok mindig rendezettek lesznek horgászatunk alatt. Vízlepergető anyagból, első része vízhatlan.
Carp 'n carp horgász válltáska
Carp 'n carp horgász válltáska
Aprócikk tárolására alkalmas válltáska, amelyet akár a pergető horgászok is alkalmazhatnak. Egy nagy belső résszel rendelkezik, melyben aprócikkeinket tároló, vagy műcsalijainkat tartó dobozt helyezhetünk el. A többi kisebb zsebben iratainkat, telefonunkat, fényképezőnket tárolhatjuk...
Carp 'n carp nagyméretű csalistáska
Carp 'n carp nagyméretű csalistáska
A többnapos horgásztúrák kihagyhatatlan kelléke. Az alsó rész vízálló anyagból készült, nem szívja fel a nedvességet a földről és könnyen tisztítható. Az összes Carp Zoom doboz belefér. A párnázott vállpánt kényelmes szállítást biztosít még a telepakolt táska esetén is.
Mérete: (60x29x37cm)
Carp 'n carp Neoprén botrögzítő szalag
Carp 'n carp Neoprén botrögzítő szalag
Ez egy roppant hasznos kiegészítő, amellyel pillanatok alatt egymáshoz tudjuk fogatni a szétszedett állapotban lévő botjainknak a tagjait. Nem kell többet a befőttes gumit a fűben keresgetni, ha van nálunk néhány neoprén bot gyorsrögzítő. 4 darabos kiszerelés 2 bothoz elegendő. 
Carp 'n carp övtáska
Carp 'n carp övtáska
Derekunkra rögzíthető övtáska. Irataink, telefonunk, fényképezőgépünk, kisebb kiegészítőink tárolására alkalmas, víz lepergető anyagból készült övtáska. Horgászat közben hasznos segítőnk lehet, hisz a fontos tárgyainkat biztonságban tarthatjuk magunknál. Pergető horgászoknak is ajánljuk, vízben állós UL horgászat hasznos kelléke lehet...
 
1 | 2 tovább »
A csukaivadék, amikor eléri a 20 mm-es hosszt az addig kerekesférgekből és planktonszervezetekből álló étrendje jelentősen megváltozik. Átvált ragadozó életmódra. Amennyiben nem elég sikeres az erre az időszakra eső pontyfélék ívása, a csukák közti kannibalizmus jelentős méreteket ölthet.