Eszközök
Termékeink
Chub Accessories box tárolótáska
Chub Bait Bucket csalitartó
Chub Bait Bucket csalitartó
Praktikus és tartós, többfunkciós vödör. Alkalmas etetőanyagok keverésére, szállítására és tárolására. Teteje körben cipzáras, az alja vízálló. Elsősorban pelletek és bojli szállítására ajánljuk. Használaton kívül összenyomva egyszerűen tárolható. Közepes (kb. 2 kg etetőanyag tárolására), és nagy (kb. 6 kg etetőanyag tárolására) méretben kapható.
Chub PVA Pouch tartó
Chub PVA Pouch tartó
A PVA, ez a speciális, vízben oldódóanyag a modern horgászat egyik leghasznosabb és legnépszerűbb kelléke. Tárolása azonban hosszú időn át problémás volt, hiszen a lecsapódó pára, az eső gyorsan tönkretette. Fontosnak éreztük, hogy kifejlesszünk egy speciális táskát, amely maximálisan szigetelt, és tökéletes védelmet nyújt a PVA zsinóroknak,zacskóknak, hálóknak, vagy más termékeknek. A PVA tartó táskát úgy alakítottuk ki, hogy valamennyi típusú PVA eszköznek legyen vízmentesen zárható helye. A táska belsejében PVC zacskók és műanyag tasakok gondoskodnak a víz és a légnedvesség teljes kizárásáról, ezek méreteit úgy terveztük, hogy a népszerű gyártók termékei jól elférjenek bennük...
Chub Spool Protection L pótdobtartó táska
Chub Spool Protection L pótdobtartó táska
A merev falú dobvédő cső biztosvédelmet nyújt az orsók pótdobjainak, mégis kis helyen elfér. A kétsoros cipzár könnyen elérhetővé teszi a benne tárolt dobokat. 
 
A harcsázáshoz otthon tartott piócákat amennyiben rendszeresen csirkemáj darabokkal etetjük rövid időn belül jelentős testtömeg növekedést érhetünk el.