Eszközök
Termékeink
Bag'em Baits  Super Green groundbait etetőanyag
Bag'em Baits Super Green groundbait etetőanyag
A zöld keverékek már számos tavon verhetetlennek bizonyultak. Magas proteintartalmának nem tud ellenállni a ponty, de a dévér sem.
Bag'em Baits  Super Marine groundbait etetőanyag
Bag'em Baits Super Marine groundbait etetőanyag
Kevés keverék fogja tudni felvenni a versenyt a nyári hónapokban ezzel a sötét, magas proteintartalmú, olajos keverékkel! Márna, dévér, ponty bolondul érte!
Bag'em Baits  XPD Groundbait etetőanyag
Bag'em Baits XPD Groundbait etetőanyag
A népszerű Xpanda keverék sötétbarna változata, mely kizárólag a legjobb minőségű expander pellet őrleményből készül. A sötét tónusú, könnyed keverék, remek választás a hideg hónapokban, illetve a letisztult tavakban!
Bag'em Baits Commercial Carp Groundbait etetőanyag
Bag'em Baits Commercial Carp Groundbait etetőanyag
Az új Pro-Competition család minden tagja a legfrissebb versenytapasztalataim alapján készült. Mind a hét keverék kizárólag a legjobb, legfrissebb hozzávalókból készült, néhány titkos attraktorral. Az ultramagas halliszt tartalom garantálja, hogy ezek a legjobb keverékek a piacon. Sohasem használok a receptekben olyan egyszerű ballasztanyagot, mint a zsemlemorzsa. 
Bag'em Baits Krill Seeker groundbait etetőanyag
Bag'em Baits Krill Seeker groundbait etetőanyag
A krill egy szuper hatékony attraktor! A keverék narancssárga/barna színével tökéletes választás a sekély, zavaros pontyos tavakon.
Bag'em Baits Machin's Method groundbait
Bag'em Baits Machin's Method groundbait
A fantasztikusan magas proteintartalmú alkotóelemek hozzájárulnak a tökéletes tapadáshoz. Az enyhén ragacsos mix hamar kezd oldódni.
 
1 | 2 tovább »
A hang a vízben 1400-1500 métert tesz meg másodpercenként.