Eszközök
Termékeink
Carp Zoom Coated Boilie 100g
Carp Zoom Coated Boilie 100g

Prémium minőségű bojli szemeket  egyedi eljárással, egy speciális bevonattal látták el. Ahogy a bevonat vizet ér elkezd kocsonyásodni, és egy ízletes, illatozó bevonatot képez a csali köré. Nincs más dolgunk, mint, a bojlit (szárazon!) a hajszálelőkére felfűzni és bedobni. Egyszerű biztos megoldás a hétköznapoktól a versenyekig...

Carp Zoom Fire Shot Hookable Baits 120g
Carp Zoom Fire Shot Hookable Baits 120g
A jó minősége és fogóssága lehetővé teszi az átlag horgászok számára, hogy felesleges kiadás nélkül megfoghassák álmaik halát. Új termékcsaládunk horgászbarát, mind kiszerelésében, mind árában egyaránt.
Carp Zoom Lupin
Carp Zoom Lupin
Csillagfürt csalizáshoz. Magas fehérjetartalmának és tápértékének köszönhetően hajszálelőkén felkínálva a pontyok és amurok ellenállhatatlan csemegéje.
Carp Zoom Mammoth Maize
Carp Zoom Mammoth Maize
Óriás kukoricaszemek óriás halaknak válogatva. A 20 - 25 milliméteres szemeket már előre bepácoltuk, hogy a fogás garantált legyen.
Carp Zoom MammothSandwich Baits XXL 1
Carp Zoom MammothSandwich Baits XXL 1
Sandwich Baits óriáskukoricából készült változata. Extra mérete miatt kiválóan használható bojli helyett is.
Carp Zoom Natural Corn Floaters - NCF 100 g
Carp Zoom Natural Corn Floaters - NCF 100 g
A  mi gyöngykukoricánk. Három ízzel aromatartó visszazárható csomagban. Használható önállóan vagy különböző csali kombinációkban egyaránt.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 tovább »
A pikkelyek alatt található halbőr két rétegből áll. Az egyik a hámréteg, mely tartalmazza azokat az apró nyálkasejteket, melyek a halnyálkát termelik és a bőr felszínére juttatják (ez a nyálka egyrészt védi a halat a kórokozóktól, másrészt sikamlóssá teszi a testét). A másik az irharéteg, mely vérerekkel, színsejtekkel és idegsejtekkel teli kötőszöveti rostokból áll.