Adatlap
simi13
Becenevem: simi13
Korom: 24 év
Lakhelyem: Zala
Regisztráció dátuma:2013-12-01
Utolsó belépés dátuma:2013-12-01
Évente kb ennyi időt töltök horgászattal: 60-nál több
Több napos horgászataim általában így szervezem: Hálózsákban alszom
Ha társasággal megyek horgászni: Baráttal/barátokkal
A horgászvizet így közelítem meg: Autóval
Kedvenc horgászmódszereim
Legfrissebb beszámolóm
"Első hivatalos téli nap"
Mivel ma van December elseje és ragyogó napsütés gondoltam kimegyek az első téli napot elkezdeni,
kedvenc horgász módszerem a Rakós-botozás,ezért ennél a módszernél maradtam lesz ami lesz. ládába szerelékek szépen felsorakozva várták hogy újra használatba vegyem őket.
Etetőanyagomnak Timár mix téli pelletes-fekete etetőanyát választottam, nem csak azért mert jó is hanem mert az ára is megfelelő egy pár órás horgászatra.
Fél kiló Timár mixet kevertem be hozzá a kukoricának a levét és aroma illetve még szesz hozzáadásával , olvastam hogy télen beválik az alkohol hozzá adása az etetőanyaghoz, és tényleg beválik.Na de lássuk mit raktam csalinak,csontkukacot és csemegekukoricát gondoltam és egy kis Halibut pelletet.
csak csontkukaccal horgásztam a két órás horgászatom során, de csemegével és pellettel is etetem. Az első várva várt kapás egy kis Bodorka volt, utána egy vörös szárnyú, és sorba jöttek nagyobbnál nagyobbak, kis idő eltelt és jött egy szebb kapás éreztem ez már nagyobb hal lesz, és megtörtént egy szép kis dévér akadt a horgomra. Nem kellet sokat várnom és még egy jött.Aztán mintha elvágták volna se kapás se mocorgás, mire rájöttem mellettem játszó kisgyerekek elijesztették a halaimat, mire elmentek attól fogva újra fodrozódott a víz , és jött a kapás meglepetésemre nem dévér nem is bodorka hanem egy küsz volt , mondtam nem adom fel újra csali újra be mikor már kezdet hidegebb lenni és a nap is elbújt volt egy intenzívebb kapásom és egy kárász volt az, utána még egy, mikor már tényleg kezdett sötét lenni akkor elkezdtem pakolni , összeszedtem a szemetem és a hűvös tópartról elindultam hazafelé.
A vicsege a kecsege és a viza keresztezéséből születő hibrid, melyet az 1970-es években tenyésztettek ki a szarvasi Haltenyésztési Kutató Intézetben.