Adatlap
bendeguz
Becenevem: bendeguz
Korom: 54 év
Lakhelyem: Borsod-Abaúj-Zemplén
Regisztráció dátuma:2008-04-30
Utolsó belépés dátuma:2018-06-19
Évente kb ennyi időt töltök horgászattal: 10-30
Több napos horgászataim általában így szervezem: Autóban alszom
Ha társasággal megyek horgászni: Egyedül
A horgászvizet így közelítem meg: Autóval
Kedvenc horgászmódszereim
Feeder-botos horgászat, Match-botos horgászat
Legfrissebb beszámolóm
Elöször is bocsänat a nemet klaviaturäert de talän igy is erthetö leszek :-)

Egy szep novemberi nap volt ,2008.11.07 amikor meg a hömerseklet delutän ugy 18 fok -ig emelkedett.Elözö nap meglätogattam a horgäszboltot es a szokäsos aprosägokat megväsäroltam.Csonti , etetöanyag kis aroma ,ezen a vizen az epres jött be eddig ugyhogy hü maradtam.
Reggel het körül erkeztem ,termeszetesen minden jo hely mär foglalt volt,igy az erdö oldalon ket fa közötti egyetlen szabed placcot elfoglaltam.
Vittem egy pär doboz csemegekukoricät is amit kierkezesem utän csuzlimmal elkezdtem belöni.Az elsö löves utän lättam a tävolsägot meddig mennek be a szemek.A Match botom 3.90-es ..az orso 30 as azonos märkäju :-) Nemtudom reklämnak szämit e de szerintem a legjobb fajta igy nev nelkül is:-)
16-os damilt 14-es elöket 10-es kek szinü horgot hasznältam.
Az uszo sulyozatlan es kb 6db jokora söretolom lehuzta. Ekkor beällitottam a melyseget hogy az uszo kb felig kiälljon .A horog kb 12 cm-es elöken közvetlen az olmok utän.
Bot ägasra helyezve bambuläs indul kb 5-10 percenkent egy löves a csuzlival.Etetöanyagom is megkevertem egy doboz csonti egy doboz kukorica (csemege) aroma (epres) +etetöanyag.Ezt olyanra hogy a golyok összeälljanak es csuzlimmal löni lehessen.Horogra elözöleg aromäval äztatott egy szem kuki meg ket csonti.
Tizkor jött az elsö kedvezö jel...egy ponty felbukott elöttem...tehät ittvannak.
Löttem eg ykukoricät az uszora majd ket perc mulva felfeküdt az uszo...akasztäs.Ez az ....hajlik a bot nemtul nagy de Ponty:-).
Innentöl kezdve delutän negyre karom zsibbadt kettöt eltettem a többit szämolatlanul engedtem vissza majd teljesen meguntam.Eletemben elöször beleuntam a pontyfogäsba .
A ciki az volt hogy a szembenlevö oldalrol es mellettem levöktöl is csak a panaszkodäst hallottam hogy semmi nem megy.
Ez a to gyermekkorom ota kedvenceim köze tartozik rengeteg kellemes horgäszatom volt ,es a környek is gyönyörü.

Üdv ..egy amatör :-)

A harcsázáshoz otthon tartott piócákat amennyiben rendszeresen csirkemáj darabokkal etetjük rövid időn belül jelentős testtömeg növekedést érhetünk el.