Cikk oldal
2009. 02. 14

bizso: Nagy a baj!!!

Sporttársak!
A minap lementem a Sajóra szétnézni egy barátommal.Kíváncsiak voltunk az áradás métékére és hogy mennyire rombolja a kialakított állásainkat.A szánk tátva maradt amikor megláttuk mennyien hálóznak,persze nem magyarok!!!Persze fogtak is kárászt,harcsát,nem is olyan kicsiket.A szomorú a dologban hogy egyik nek sincs engedélye,és mi sem tudunk velük mit csináli,hiába ellenörök vagyunk,a rendörség pedig legtöbbször már csak akkor reagál,ha vér folyik!Kérdezem én mit tud tenni két halör 10-15 rapsiccal szemben??Ha esetleg valakit feljelentünk,akkor is megússza minimális pénzbírsággal!Rendben van ez így?Szerintem ez nem is fog megváltozni,amíg az ilyen irányú törvények radikálisan meg nem változnak!Ez már régen nem megélhetési bűnözés!Ezek elvárják hogy nekik minden ingyen legyen
Hozzászólás
damil2009.06.01.Dzsihádot a rapsicok ellen!(Minden módszerrel játszunk a spanjaimal ellenük :)
ketpoi2009.04.01.én csak abban bízok,hogy hamarosan ismét lecsap rájuk a halálbrigád és ha egyel vagy kettővel,de kevesebben lesznek.allah akbar
bodnar2009.02.23.Sziasztok!
Sajnos ez a tendencia az egész országban, és sajnos nem csak a horgászat terén.
Sajnos ez épp annak okozza a legkevesebb problémát, akit azért helyezett az ország arra a posztra!
A "megélhetési bűnözés" szó megalkotóját pedig azonnal fegyházba zárnám!
NINCS megélhetési bűnözés! (csak lovat adott a lusta, dolgozni nem akarók alá!!!)
Megélhetési munka van, amiből meg kéne élni!
Aki legálissá teszi a mások megkárosítását, az maga is bűnöző!
Természetesen ez csak az én véleményem.
Összefogással lehetne ez ellen tenni, kizárólag törvényes eszközökkel.
Ez nagyon nehéz dolog, tudom. Ha ott összevered a rohadt rapsicot, téged hurcolnak meg.
....

üdv Gyula
Carlos2009.02.22.Üdv!
Sztem túl van tárgyalva a téma, de azért még írok egy uccsót.Campeca sztem minden horgász mérges lesz ha haltolvajokról van szó de neked sztem a mentalitásod ilyen vagyis egy dühterápia rádférne. Én nem írtam neked semmit ami sértő lenne ugyhogy nekem ne szövegelj. Igen telefonálni kell a rendérségnek aztán majd talán tesznek vmit.
Ami pedig a "tömeges" rablást illeti ami miatt belém kötöttél, hát én egy szóval sem írtam h láttam amint családok mondjuk piknikezés közben halat lopnak vagy ilyesmi, de gondolom ebbe tudtál belekötni csak.
csecse2009.02.22.Hát egy telefont, tényleg megért volna. Ne muszáj megveretni magatokat, de a telefon, azért segít.
campeca2009.02.21.Carlos!

Valószínűleg súlyos szövegértési képességbeli hiányosságaid vannak. Pont Én mondom, hogy miért nem intézkedtek vagy tettek bejelentést ezek a hősök. Itt leírnak pár sorban gereblyéző kapáló, villanyozó fegyveres rémtörténeteket, de ezek a gyakorlati tapasztalatom szerint buta primitív emberek hazugságai általában.

Tehát még egyszer Carlos, hogy „érccsed meg ecsém”. Mi a faszért nem tettek bejelentést a rendőrségen, a halászati őröknél. Mi a faszért gondolta mindkét hülyegyerek, hogy itt közölniük kell orvhorgász rémtörténetet, három sorban ahelyett hogy valamit tettek volna ellene. Bekapcsolta a buzi a számítógépét, leírta legendázik róla, ahelyett, hogy a 112 számot hívná és tenne egy bejelentést. Ingyenes a hívás, rögzítik egy számítógépen, bármikor lehet felvilágosítást kérni, megmarad a legprimitívebb mobilon is a hívás ideje, ellenőrizhető, a hatóságnak intézkednie kell, ha nem intézkedtek panasszal lehet élni és hidd el ha ezt el is kúrják a következőnél lélekszakadva kezdik meg az intézkedést.
MIÉRT VANNAK ILYEN HÜLYE HORGÁSZTÁRSAIM ???? (ha igaz a történetük de ezt kétlem)

Carlos, hol mikor, kiket láttál (családok) tömegesen rabolni, mert ezt írod és mit tettél, hova jelentetted be és kérlek szkenneld be a tanú vallomásod, feljelentésed, bejelentésed másolatát. Vagy csak legendás emberektől ilyen vagy hasonló történeteket hetedkézből továbbítasz. Menj a büdös picsába pont erről a magatartásról írom, azt, hogy itt hozzá tudsz szólni, de cselekedni a mocsok orvhorgászok ellen semmit nem mersz de van pofád véleményt alkotni!

lacikeri2009.02.21.üdv kisdevla!Talán te is a rapsicok táborát gyarapitod ahelyett,hogy ha jot nem tudsz rosszat ne firkálj egyébként díjazom a humorodat de nekem ez nem annyira vicces mint neked ahi egy városben nőtt fel és hozzászokott a szeméthez.Igaza van a bizsonak!!!!
Carlos2009.02.20.Üdv!
Érdekes hogy két fővárosi fejezi ki ilyen szépen a véleményét. :)
Amugy ez a nagy baj, akik jót akarnak nem tudnak összefogni csak veszekednek. A rabsicoknak egyszerű tömegesen rabolni, elég ha egy két család összefog. Talán inkább összetartania kellene a horgászoknak és nem szidni egymást.
Kisdevla2009.02.19.Szerintem..Sajo és solyi kapjátok be a faszom,campeca jól beszél,húzás a mekibe őrködni!!Trógerek!!!9-mm....anyád picsája!!!
solyi2009.02.18.Djoho! nagyon jól beszélsz.
dhojo2009.02.18.Sok ember olyan sőtét,hogy a NEGRÓ világít a szájában!!!!
campeca2009.02.16.Sajo!

Semmilyen feljelentést nem kell bizalmasan kezelni, te pöcs. Hülyeségeket írsz le, bárki bármilyen feljelentését személyi adatok kitakarásával bármikor nyilvánosságra hozhat.
Tehát akkor térjünk vissza az eredeti bejelentéshez ahol egy halászati őr még telefonon sem tesz bejelentést, mert buta és semmirekellő. Őrként nem tud mit csinálni? Rendőrségre hivatkozik, hogy ők mikor mit intézkednek, majd jogszabályok hiányosságára utal csak, de buta mint az éjszaka, mert vannak jogszabályok és azok jók, csak nem ilyen alkalmatlan embereknek akik azt nem ismerik csak dumálnak róla.
Az ilyen hozzá állás miatt érzik azt a tilosban járók, hogy megtehetnek mindent, mert alkalmatlan buta, felkészületlen emberekkel nem lehet végrehajtani azt ami a foglalkozásukból kötelezettségük lenne.


Solyi

Tehát, honnan tudtad, hogy 9 milliméteres és micsoda.!!!!
Te kultúremberként tettél e bejelentést vagy csak dumálsz. Konkrétumot szeretnék tudni, nem hülye legendázást. Haveri körödbe ilyenek mesélsz és beveszik neked.
Milyen semmirekellő horgásztársam vagy aki csak itt mer felszólalni a tolvajok ellen, de tenni semmit nem teszel ellene. Barátoddal csendben elsomfordáltál te gyáva. Arra sem volt bátorságod, hogy bejelentést tegyél a halászati őröknek, rendőrségnek. Még telefonálni sem mersz.

Te azt írtad, hogy három csónak, majd két személyt említettél, majd bandát. Ebből is látszik, hogy hazudsz folyamatosan, csak most még véded a mundér becsületét. Most akkor hányan voltak ketten három csónakkal (megjegyzem lehet ilyen is de nem jellemző mert mi a faszért is mennének három csónakkal) banda alatt a két embert értetted. Ketten voltatok, és megijedtetek két személytől. Még egyszer megkérdeznélek, akkor hogy is volt, telefon nem volt nálad, kit értesítettél. Mond már légy szíves melyik horgászegyesület tagja vagy, mert szeretnék egy bejelentést tenni, hogy indítsanak fegyelmit ellened etikátlan, már már bűnpártoló magatartásod miatt.

Horgász két dologban hazudozik a fogásaiban és a kapálós villanyos tolvajos történeteiben. Minél alacsonyabb az iskolai végzettség a történetek annál képtelenebbek.
solyi2009.02.16.Köszi,sajo de itt nincs mit tenni.
solyi2009.02.16.Azt,hogy ki a vesztes azt remélem a szerkesztőség lereagálja.A hanghordozásod nagy arcot takar.Nem hiszem ,hogy ezek után bárki válaszra méltatna.Hazugnak nevezni valakit akit nem is ismersz,azt jelenti ,hogy az IQ szinted a tizes számcsoport alatt megrekedt.Nézz körül, hányan reagálnak majd a hebrencs meggondolatlan hozzászólásaidra.Pesti csávó:-gyere le vízleeresztés után a tisza tóra.Aztán úgy 22h-után csónakkal találkozz egy -két ilyen rabsiccal mint mi.OTT MEGMUTATHATOD KIS CSÁVÓ,MILYEN TÖKÖS VERÉB VAGY!
sajo2009.02.16.Campeca!

Kiderült a halálon túl is van élet és te egy igazi agyhalott vagy!
Komolyan az ilyen emberektől legyen mentes a horgásztársadalom!
Ha olyan okos lennél tudnád ,hogy egy ilyen feljelentést bizalmasan kell kezelni ,senki adatait sem lehet kiadni!

campeca2009.02.15.Solyi!

Honnan a pöcsből tudod, hogy 9 milliméteres volt a fegyver!!!!
Ugy nem volt nálatok mobil telefon, … nem inkább lemerült, … nem ez sem jó … nem volt térerő igen ez a helyes válasz. Hazudni nem illik, te vesztes, senki.
Fáraszd a baráti köröd ilyen legendás hazug történettel!

Sajo!

Igen odamegyek. Mond a sajo az nick név vagy te nem bújsz mögé. Valószínűleg komoly szövegértési hiányosságaid vannak. Olvasd újra mit írtam, egy Őr aki nem mer intézkedni akkor mondjon le és ne vállaljon ilyen megbízatást. A senki ezt még le is írja mert buta. Különben mint őr kérem, hogy akkor a bejelentéséről, feljelentéséről készült jegyzőkönyvet nevek kitakarásával másolja me ide kérem, vagy adja meg a kapitányság nevét az ügyszámot. Gondolom ez egy képzett halászati őrtől elvárható, vagy nem???? Igen és ha kikérné a mobiltelefonon tett bejelentésének írásos feljegyzését és csatolná azt is megköszönném. Ja, hogy a
Ő is egy hazug faszkalap akinek még telefonja sincs és ezt a bejegyzést a kocsmáros gépén írta be, igen ez így már érthető!
sajo2009.02.15.Campeca!

Majd ha TE! -odamész egyedül 10-15 ember közé intézkedni akkor beszélj!
Mellesleg senki sem káromkodott! Vegyél vissza az arcodból! Ne a nick név mögött legyél kemény ,mert így nagyon könnyű!
Gondolkozz el!
solyi2009.02.15.Júj...nem kéne!2006 nov.Tisza tó.Ladikból találtunk egy két szép halat.A tőlünk 200m-re lévő 3 óriási csónak egymáshoz közelített.Jól hallható volt a locsogás a nagyobb testü halak fadeszkán vergődése.Társam , vendéglátóm figyelmeztetett , ne menjünk oda. Csak nem nyughattam.Rabló banda,orvhalászok...meg ami belefért.Amikor befejeztem a rövid mondatom amit nekik szántam, csaknem egy életre megemlegetem a kapott választ.Néztél már szembe 9mm-es fegyver csövével? Korán ítélsz.
campeca2009.02.15.Halászati őr vagy és félsz intézkedni? Akkor miért vállaltad? Nem ég a bőr az arcodról, előre leírod, hogy mi történne ha intézkednél, ezért aztán semmit sem teszel mentegeted magad. Az ilyen halászati őrök miatt tartunk ott, hogy sokan megengedik maguknak az illegális tevékenységet. Ha nem lenne illegális tevékenység nem kellene őr, ha meg őrzést vállalsz tedd a dolgod, vagy mondj le, hogy alkalmas embert találjanak. Az nem nagy tett, ha akkor jársz el ha nincs semmi probléma. Szégyeld magad te pöcs.
 
A márna ikrája és az angolna vére mérgező, elfogyasztva hasfájást, hányást és erős fejfájást is okozhat.