Cikk oldal
2009. 11. 08

marcell45: csukás nap

tegnap nagyon élvezetes csukázó horgászaton voltam a barátomal öszesen 8 csukát fogtunk enek a történetét fogom most megeleveníteni.regel 8-kor kezdtük a horgászatot a partról pergetünk salmo woblerekel. 15 perc eredménytelenül telt de nem sokkal utána nagyon kemény ütést kaptam a pici 5-centis woblere az ellenfél keményen küzdött dobott pár szaltót és aztán jöttek a fejrázások de rövid időn belül partra emelhetem a szép krokit úgy másfél kg-ra sacoltuk de nem sok idő volt az örömködésre mert Domi barátomnak is nagyot kopant a botja neki egy nagyobb 7cm hosszú
bodorka mintás csalija volt ez tetszet meg az előző csukáhosz hasónló szép méretes példánynak. innen már nem volt megálás fejenként még 3 kisebb csukát zsákmányoltunk.természetesen mindet vissza engedtük.
Hozzászólás
Lacika62182009.11.24.Kedves Marcel45!

Na ebben viszont igaza van herrwolfnak!!Fogad meg a tanácsát és figyelj oda erre is! Bocsánatot kérni ezért nem kell!! Én kérek elnézést, nem kelet volna lovat adni alá. Nem támadólag írtam!

Üdv:Lacika 6218
herrwolf2009.11.21.Igazatok van, akkor ez így jó, ugye?? Azért mert 11 éves? Ne viccelj..Jó szándékkal írtam, de sebaj. Majd mikor megírtad az első levelet az első csajodnak és az egész iskola azon fog röhögni, rájössz, hogy jót akartam..Én kérek elnézést..
marcell452009.11.19.köszönöm szépen Lacika6218.
Lacika62182009.11.18.Kedves Herrwolf!

Ha jobban megnézed akkor láthatod, hogy egy 11 éves gyerek! Ő még nem azt nézi milyen helyesírási hibákat ejt,hanem azt ,hogy ezt megoszthatta velünk! A hibáit majd a nyelvtantanár " ki" javítja.A beszámoló viszont tetszett??Nem?Nekem nagyon!! 5pont( nem jegy):)

marcell452009.11.17.törtcsörü salmo executora 5 és 7centiméteresre jöttek a Súgon.köszi hogy te nem kontárkodtál bele a helyesírásba mint egyesek görbüljön.
balinkiraly2009.11.17.milyen típusokra jöttek és hol pecáltatok ?
herrwolf2009.11.16.....és még ebben is van hiba:-))) "keményen küzdött, dobott pár szaltót,"
herrwolf2009.11.16."Tegnap nagyon élvezetes csukázó horgászaton voltam a barátommal, összesen 8 csukát fogtunk, ennek a történetét fogom most megeleveníteni. Reggel 8-kor kezdtük a horgászatot a partról pergettünk Salmo woblerekkel. 15 perc eredménytelenül telt, de nem sokkal utána nagyon kemény ütést kaptam a pici 5-centis woblerre. Az ellenfél keményen küzdött dobott pár szaltót, aztán jöttek a fejrázások, de rövid időn belül partra emelhetem a szép krokit úgy másfél kg-ra saccoltuk,de nem sok idő volt az örömködésre mert Domi barátomnak is nagyot koppant a botja, neki egy nagyobb 7cm hosszú bodorka mintás csalija volt, ez tetszett meg az előző csukához hasonló szép méretes példánynak. Innen már nem volt megállás fejenként még 3 kisebb csukát zsákmányoltunk. Természetesen mindet visszaengedtük."
herrwolf2009.11.16.Édesdrágajóistenem....Fogadjunk nem mered megmutatni a magyar nyelvtan tanárodnak...:-))) Nem szoktam a helyesíráson lovagolni, nálam belefér egy-két hiba, de ez nagyon kemény:-) Dobd be a word-be máskor amit írtál és a helyesírás ellenőrző megmutatja hol a hiba..Ez nagyon ciki:-) Bocsesz...
 
A hím kecsege 4-5 évesen, míg a nőstények csak 5-6 éves korukban érik el az ivarérettséget. Mivel az első években ez a faj igen gyorsan fejlődik, gyakran előfordul, hogy hamarabb eléri a kifogható legkisebb méretet (45 cm), mint a szaporodóképes állapotot. Így számos esetben előfordul, hogy még az első ívása előtt kifogják vizeinkből.