Cikk oldal
2010. 01. 19

zora75: :-( nem jött össze

Január 2.hete.Nagyban tart a vizsgaidőszak a fősulin...A belem kilóg, napi 16-18 óra munka, tanulás, gyerekek, férj.14-én lementem Gyöngyösre, plusz 6 fok:-)
Ho-ho ebből még lehet valami a hétvégén:-)Vasárnap vizsga mikroból, akkor szombaton tudok dobálni egy fél napot....gondoltam.Szombat reggel indulás elött kinéztem az ablakon...tiszta fagyos minden:( Nem baj ,hátha....de tudtam hogy csak áltatom magam.Alig vártam hogy leérjek a tóhoz.A józan eszem tudta, de reménykedtem....Rendesen beállt víz.Nesze neked peca!:-(
Iszonyúúúúan elkeseredtem! Annyira akartam pergetni! Csönben, magányban, nyugalomban.
Ahogy kienged a víz (és a férjem nem hisztizik be) usgyiiii.
Szeretem a Deli-tavat.És még annyi mindent kell tanulnom, gyakorolnom.
Reszkessetek gyöngyösi csukák, jövök!!!:-))
Hozzászólás
dravafan2010.02.06.Irány a gyors patakok, folyók!Ott igazán sok tapasztalatot szerezhetsz és bármikor a rendelkezésedre állnak(nem fagynak be).Amugy szerintem mindenki várja már az első locsogós balin rablást,a thermo ruha nélküli szezon kezdetét!
ÜDV!
kizo252010.02.01.Vicces, cseppet félreérthető volt a sztori, míg helyre nem raktad. Na de milyen férj volna az, aki nem szeretne pecázni! Szerintem ő már a tó túloldalán vágta a léket, mire Te leértél, és csak azért hisztizett, mert sietnie kellett haza nehogy lebukjon :)
munkilaco2010.01.28.Most voltam lent a Deli-tavon , totál be van fagyva , középen két halőr kolléga lékről űzte a a keszegeket , pontyokat , csukákat. Csukát sajnos nem fogtak , de egy pontyot és sok keszeget viszont igen
zora752010.01.27.Nem, nem, nem:-))Bocsánat ha félreérthető voltam.Ő a mesterem, a tanárom, a bajnokom.Csak azért írtam le ezt a "beszámolót", mert nagyon el voltam keseredve hogy nem tudtam pecázni.Olyan naplóféle pár sor volt.pussz a férjeknek:-))
takacspityke2010.01.27.Kedves Zora75! Ezt úgy írod, mintha a férjed egy púp lenne a hátadon :) Pedig csak a vizsgaidőszak a stresszes, nem a férj. :) Én már csak tudom, én is egy férj vagyok :)
Lacika62182010.01.24.Elnézést! Azt hittem Ő nem pecás és azért "Hisztizik" Így már teljesen megértem :)
Én is hisztiznék, ha itthon hagynának:))
zora752010.01.23.Lacika6218: - a "hisztis" férjet arra értettem,hogy irigy volt mert ő akkor nem tudott velem jönni:-))Muszály pontosítanom mert kikérte magának amit írtam:-)
Lacika62182010.01.22.UI: Én vittem a családot is -bár nejem apukája is NAGY horgász volt annak idején, mindig vitte a lányát is-és nem bántam meg! Ők kavicsokat és kagylókat gyűjtöttek.
Már lassan én untam, hogy nincs kapás amikor 1X csak lett.Nem szaporítom a szót, már leírtam. Soha nem fogjuk elfelejteni! És idén Ők is tesznek horgászvizsgát!
Lacika62182010.01.22.Szia!

Tényleg szomorú! Sajnos "most" ez van, de ne szomorkodj! Vidd a családot is:) és akkor nincs HISZTI. Sok szerencsét a gyöngyösi csukákhoz és görbüljön!!
munkilaco2010.01.22.Hát ez nagyon szomorú!

Én is a Deli-tavon szoktam horgászni , alig várom , hogy a csónakot vízre lehessen tenni és menni pergetni :) Meg a tavaszt , hogy lehessen menni nádipontyozni!
 
A NOT-A-KNOT (csomó nélküli kapocs) kapoccsal nagymértékben nő a zsinór valós, szakítószilárdsága, mivel azt nem terheli csomó.