Galéria
Fotós: Lombrago
új PP kanócok
új PP kanócok
Feltöltés dátuma: 2013-02-19
Megosztom
Összpontszáma: 5
Szavazatok száma: 1
Pontátlag: 5
Pontozás

1

2

3

4

5
Hozzászólás
Lombrago2013. 02. 20.muhahahaha, 2500? Na ennyit a boltosok egy részéről...némelyik azt se tudja,h ezt melyik nagykertől is kéne rendelnie.:) Árul itt már mindenki mindent...(tisztelet a kivételnek, vannak köztük minőségbeli különbségek)
Basshunter2013. 02. 20.Két horgászboltos is egymástól függetlenül ezt mondta, de az Ő szavuk sem szentírás, tudom... De nem értem, hogy nekik miért nem volt gyanús a 2500 forintos ppro? :)
Lombrago2013. 02. 20.A nagykerben érdekes lenne...miből gondolod?
Magnum972013. 02. 20.A boltban mindenféleképpen..:)
Basshunter2013. 02. 20.Egyetértek. Viszont én sajnos el tudom azt is képzelni, hogy Mo.-n a nagykerben is forgalmaznak hamis terméket... Drága Magyarország, én így szeretlek:).
Lombrago2013. 02. 20.Sajnos a drágaságában egyet értünk, de gondolom abban is egyetértünk,h nem ez az egyetlen dolog, ami kis hazánkban jócskán drágább, mint külföldön. Sajnos kicsit mások a viszonyok, több szempontból is. Ezt a kint élő magyarok tudják a legjobban. Kár,h ők kintről sem értik meg a helyzetet és összehasonlítanak országokat és nem veszik figyelembe a mögöttük álló gazdaságot. Hogy hogy nem, senki nem a spanyoloktól vagy a görögöktől rendel orsót vagy zsinórt??!! Mindenki Amerikából, Ausztriából, meg Angliából. Kicsit el kéne ezen is gondolkodni...de nem akarok én itt vitába szállni senkivel se, igaz,h itthon szinte minden drágább és kevesebbet ér amit keresünk. Sajnos én is iszom ennek a levét. :(
Lombrago2013. 02. 20.Basshunter, amit a képen látsz, az a nagykerből való. Az,h hol, ki, mit mondott,h honnan van az meg egy másik dolog. Miért gondolod,h a boltos az igazat fogja mondani egy betévedt vásárlónak? Kerültek már fel ide és máshova is képek hamis PP-król. Akkor is tettem fel képeket az eredetikről és mint kiderült, volt pár meghatározó különbség a csomagoláson.Sőt, van tudomásom róla,h kaptak el ilyeneket terjesztőket, főleg piacokon. Az,h mennyire szakad vagy mint látszik másnak mennyire nem, az valóban lehet az eredetinél is egy selejtes gyártásból adódó probléma. Egy ilyen külföldi vásárlás alkalmával gondolom nem küldöd vissza postán. :)
Basshunter2013. 02. 20.Amúgy csak egyetlen dolog miatt rendelek külföldről: a 300yd-os tekercset is olcsóbban kapom meg mitt itthon egy 150-eset... ennyi. És ez szemétség szerintem. Tettem fel egy képet zsinórokról amiket használtam. Még egyen gondolkozok: a Daiwa 8 braiden, hogy kipróbálom, mert sokan dícsérik, csak az még a PPro-nál is drágább. Üdv.
Basshunter2013. 02. 20.Az enyémre 10lb Test, 300yds, 2 EQ DIA, Timber Brown, van írva szemből és alulra volt írva az európai mértékegység. Nekem nem jött be ennyi. Az eredetiségében pedig nem kételkekedek, régi mototros vagyok ilyen téren, csak horgász shop-ból rendelek és csak az államokból, nem pedig Hong-Kong-ból... Mindig is PPro-t használtam most is az van az összes orsómon, imádom, rendkívül strapabíró ezért is csalódtam a Super Slick-ben ami egyből egymás után kétszer is szakadt, de még az is leszet, hogy selejtes volt, mert hallottam olyat is, hogy nem volt viaszréteg egy eredeti 1000yd-os tekercsen ezért visszaküldték... Ki tudja, lehet csak pecches voltam. Amúgy az pedig hogy lehet, hogy itthon több horgászboltban is (név nélkül) találkoztam több hamis PPro-val is? Megkérdeztem, hogy honnan van és azt mondták, hogy a Nagykerből... Na őket kéne *****be... akkor, nem?!
Lombrago2013. 02. 19.Arra én is, mert ezek két napja érkeztek az országba, mától vannak kint a boltokban. Így amit a képen látsz, azok az eredeti gyári csomagolású termékek. Ez 100%!!!! A többi lehet hamisítvány vagy más térségre (nem európára) gyártott vagy csomagolt.
cashman132013. 02. 19.Nem akarok beleszólni de nekem van 3 tekercs az új slick-ből !Semmi szőrösödés és semmi szakadás!De nekem amit egy kedves ismerősöm rendelt azon PL:15Lb TEST 150 YDS 4 EQ DIA. van írva semmi európai mértékegység!Az alján a vonalkódon van feltüntetve 0,19 mm DIA 135m 7kg!A tiéden pont az európait látom.Ha valaki másnak is van tapasztalata arra kiványcsi lennék!
Basshunter2013. 02. 19.Igen, Ebay-ről, még tavaly nyáron.
Lombrago2013. 02. 19.Gondolom akkor azt kint vetted vhol,m itthon még nem forgalmazták hivatalosan.
köszi a tapasztalatokat
Basshunter2013. 02. 19.Én a bal oldalit próbáltam, de visszatértem a sima Ppro-ra, mert 10 dobás után kiszőrösödött és 2 akadásomnál el is szakadt egyből a megkötés felett... Nekem is 0.15-ösben volt. Egyetlen előnye, hogy hangtalan, míg a régi kicsit zajos. A másikat nem ismerem (egyenlőre).Üdv.
 
A süllő ívása márciusban, áprilisban történik. Ikráit a fák vízbe nyúló gyökérzetére rakja le, és a hím kikelésig őrzi őket. Gyakran előfordul, hogy ívása a kedvezőtlen víz- és hőmérsékleti viszonyok miatt elhúzódik. Ez jelentős kárt okozhat a leendő állományban, hiszen az akkor már leívott keszegek ivadékai „kinőnek” a süllő szájából, vagyis nincs mivel táplálkoznia.