Galéria
Válasszon pecahelyet!
Válasszon pecafotóst!
Menjünk oda ott biztos van hal....aha meg mély víz,telefon,fényképezőgép elázott
Menjünk oda ott biztos...
Meg is lett az eredménye.
Meg is lett az eredménye....
Mennyivel könnyebb ha be lehet menni a törésig.
Mennyivel könnyebb ha...
Öreg pizsamás.
Öreg pizsamás.
A kicsinek is kell örülni!
A kicsinek is kell örülni!...
Bütykos orrú barátom :)
Bütykos orrú barátom...
Születésnapi peca + videó
Születésnapi peca + videó...
Szülinapi peca 2
Szülinapi peca 2
Szülinapi peca 1
Szülinapi peca 1
Pikeangler fotója
Pikeangler fotója
Pikeangler fotója
Pikeangler fotója
Pikeangler fotója
Pikeangler fotója
Videóim
Videóim
1,15kg
1,15kg
89cm 5,47kg
89cm 5,47kg
1,05kg
1,05kg
Pikeangler fotója
Pikeangler fotója
Pikeangler fotója
Pikeangler fotója
Pikeangler fotója
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).