Galéria
Válasszon pecahelyet!
Válasszon pecafotóst!
Ami haza jött......
Ami haza jött......
Az első olaszi pergető verseny.
Az első olaszi pergető...
20:15
20:15
Frissek ;)
Frissek ;)
Bicska69 fotója
Bicska69 fotója
Bicska69 fotója
Bicska69 fotója
Sügérke ;)
Sügérke ;)
16:10
16:10
21:33
21:33
a sokadik:))
a sokadik:))
nap első csukája
nap első csukája
Domolykózni voltam :)
Domolykózni voltam :)...
Domolykózni voltam II
Domolykózni voltam II...
Domolykózni voltam:) III
Domolykózni voltam:)...
Bicska69 fotója
Étkészlet. :)
Étkészlet. :)
Kanalak 3cm
Kanalak 3cm
A csorda
A csorda
Bicska69 fotója
Bicska69 fotója
Bicska69 fotója
Görbe
Görbe
« vissza1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább »
A compó pikkelyeinek zselatintartalma olyan magas, hogy akár pucolás nélkül is bedobható a halászlébe, a hő hatására azok feloldódnak és még karakteresebbé, kihűlés után pedig kocsonyássá teszik a levest (lsd. Halkocsonya).